Tas izkausē viņu sirdis! 6 lietas, ko dara ikviena sieviete, bet vīrieši to vienkārši dievina

Foto – Pexels

Neverbālie signāli bieži vien pasaka daudz vairāk, nekā vārdi. Tie pasaka daudz vairāk, nekā pirmajā acu uzmetienā varētu likties. Žesti, ikdienišķas, nesamākslotas kustības var ļoti ietekmēt vīrieša uztveri un bieži vien – daudz spēcīgāk par vārdiem. Tāpēc šajā rakstā parunāsim tieši par to – kādi sieviešu žesti vīriešiem liek gluži vai pacelties spārnos…

Koķetēšana, kārdināšana – patiesībā tā ir delikāta lieta, un sievietei ar to ir jārīkojas ļoti gudri. Mazliet, mazliet par daudz un gluži kā ar sāli zupā – tā būs pārsālīta. Tāpēc ir izcili zināt, kādas ir tās lietas, ko sieviete jau dara dabiski, bet vīrietim tie vienkārši ļoti patīk – tā tu neko nesabojāsi!

1. Staipīšanās gultā

Un ir vienalga, vai tu esi uzkrāsojusies vai pavisam nē. Varbūt tu esi tikko pamodusies, saburzītiem matiem un mazliet vēl aizpampušām acīm, bet tas, kā tu izstaipies – vīrietim tu atgādini kaķeni, kas laiski izstaipās. Un tas viņam ļoti, ļoti patiks. Pats galvenais – nedari to speciāli! Vīrietis to sajutīs!

Foto – Pexels

2. Tu “piekārto” viņa apģērbu

Kā izrādās, vīrieši izkūst no mirkļa, ka sieviete neuzkrītoši, pat ikdienišķi, bet ar patiesām rūpēm un mīlestību sakārto viņa kaklasaiti vai atloka kreklam apkaklīti. Taču nekādā gadījumā nevajag vīrietim kaut ko krasi aizrādīt – “kāda tev šķība kaklasaite” vai rāt viņu kā pirmklasnieku par to, ka krekls nav perfekti izgludināts.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

3. Pateikt viņam “atā”, doties prom un atskatīties

Foto – Pexels

Ja jūsu attiecības ir nesen tikai sākušās un jūs tik tikko esat iemīlējušies, šāds žests viņu patiešām padarīs traku. Lai gan arī ilgākās attiecības arī tas darbojas. Vīriešiem, nez kāpēc ļoti patīk, ja sieviete jau pēc tam, kad ir atvadījusies un sākusi doties prom citā virzienā, tomēr vēlreiz uz viņu atskatās. Tas silda viņu sirdis.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment