Autovadītāja apliecības varētu tikt atņemtas simtiem autovadītāju! Šobrīd tiek apspriests un izvērtēts šis jautājums

Drīz varētu tikt ieviests stingrāks sods par šo pārkāpumu, kas tiek pieļauts teju katram trešajam šoferim! Ja autovadītājs turpinās to darīt, viņam draudēs autovadītāja apliecības zaudēšana.

 

Ja autovadītāja apliecība ir zaudēta, nozagta vai bojāta, autovadītājam jāpievērš uzmanība dažiem svarīgiem aspektiem:

 

Pirmkārt, ir svarīgi, lai autovadītājs nekavējoties informētu policiju par zaudēto, noz*gto vai bojāto autovadītāja apliecību un veiktu nepieciešamos pasākumus, lai iegūtu jaunu.

 

Lai nodrošinātu dokumentu, kas apliecina autovadītāja tiesības, autovadītājam vajadzētu sazināties ar transporta iestādi, kas izdeva viņa sākotnējo apliecību. Šī iestāde var sniegt padomus un informāciju par procedūrām, kas nepieciešamas, lai saņemtu jaunu apliecību.

 

Lai izvairītos no soda naudas vai citiem soda veidiem, kas saistīti ar braukšanu bez autovadītāja apliecības, autovadītājam vajadzētu atturēties no braukšanas, kamēr viņš nav saņēmis jaunu apliecību vai oficiālu dokumentu, kas apliecina viņa tiesības braukt.

Lasi vēl: Naudas un karjeras prognoze nedēļai no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: nedēļa sniegs daudz iespēju, nepalaidiet garām!

Kopumā ir būtiski rīkoties saskaņā ar likumdošanu un nekavējoties informēt attiecīgās iestādes par jebkuru autovadītāja apliecības zaudēšanas gadījumu.

Vērsis izies “ārpus rāmjiem”, bet Svariem aizliegts eksperimenti ar jūtām; Horoskops 25. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Lasi vēl: Maijā ātri iegādājos daudz iepakojumus sodas; pietiek divām dienām – es apstrādāju krūmus, ziedus un dobes ar sodu

Tomēr šoreiz situācija ir ļoti nopietna…

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pirms pāris dienām tika sākta parakstu vākšana par jaunu likumu, kas varētu ietekmēt simtiem autovadītāju visā Latvijā.

 

Kā jau minēts, šī iniciatīva ietver iespēju konfiscēt autovadītāja transportlīdzekli šāda veida pārkāpumu gadījumā, papildus piemērojot bargu sodu. Lūdzu, turpiniet lasīt, lai uzzinātu vairāk par šo iniciatīvu un tās iespējamo ietekmi.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment