7. jūnija dienas horoskops – uzdrīksties vairāk!

1

AUNS Vērīgāk paskaties uz visu, ko šobrīd esi uzņēmies izdarīt un izplāno, vai tam visam tev pietiek laika. Neiesaisties biznesa lietās ar draugiem vai ģimeni!

2

VĒRSIS Negaidīti notikumi liks tev šodien saskumt. Liksies, ka vairs nav nekādas enerģijas, lai kaut ko darītu, bet pienākums ir pienākums. Emocijas noliec malā.

3

DVĪŅI Ja neesi bijis pietiekami atklāts, tas šodien nāks gaismā un atspēlēsies. Tev šodien būs nepieciešamais spēks, lai veiktu pārmaiņas, kas tavuprāt ir nepieciešamas.

4

VĒZIS Negaidītas pārmaiņas tevi ļoti pārsteigs – labā nozīmē. Lai arī šobrīd jūties viens un iztukšots, dzīvesprieku jāmeklē mazajās lietās.

5

LAUVA Ja vēlies paplašināt savu kontaktu loku, ir jārunā ar citiem. Lai arī šodienas sociālās prasmes nebūs tās labākās, centies darīt kaut ko savas karjeras labā.

6

JAUNAVA Šodien emocijas ņems virsroku, kas nav pārāk labi. Vienīgais, kas šodien tev var palīdzēt tikt galā ar visu, ir fiziskās aktivitātes.

7

SVARI Viegli būs izjaukt draudzību, ja pārāk par to nedomāsi. Tev ir jāiegulda, lai saņemtu pretī, un, ja draugam ir grūti, jādara viss, lai palīdzētu.

8

SKORPIONS Iztēlojies sevi citu vietā – tā būs vieglāk saprast, kādēļ cilvēki tā izturas. Tomēr centies emocijas nolikt malā, tajā pašā laikā rīkojoties pēc labākās sirdsapziņas.

9

STRĒLNIEKS Šodien tev ir jāapciemo kāds, kurš jau ilgu laiku gaida tavu klātbūtni. Nerīkojies tikai emociju vadīts, jo tā vari sataisīt sev lielas nepatikšanas.

10

MEŽĀZIS Šodien tev visa diena ir saistīta ar palīdzēšanu citiem. Egoismu aizmirsti un dari to, kas jādara, lai citus padarītu laimīgus – pats pēc tam jutīsies labāk.

11

ŪDENSVĪRS Tev būs milzīga enerģija, bet maz pacietības. Visu vajag salikt vienādā līdzsvarā, lai kaut kas kustētos uz priekšu. Neaizmirsti, ka cilvēkiem ir ausis!

12

ZIVIS Lai veidotos progress, tev ir jāaizmirst pagātne. Ja jūti, ka dari ko tādu, kas velk pie zemes, tad ir īstais laiks saņemt sevi rokās un no tā pilnībā atteikties – atpakaļ neskaties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment