7 Lietas, kurām noteikti ir jābūt katra vīrieša garderobē

Šeit būs 7 modes aksesuāru ieteikumi, kuri atdzīvinās Tavu garderobi un ļaus Tev kļūt par vienu no šiem neprātīgi stilīgajiem vīriešiem:

  1. Ray-Ban saulesbrilles

Šoreiz ieteiktu iztikt bez eksperimentiem, bet pieturēties pie klasiskā Ray-Ban wayfarer jeb “ceļinieka”. Saulesbrillēm ir klasiska forma un stils, kā arī tām ir augsta kvalitāte, tāpēc Tu tās varēsi lietot ilgus gadus.

  1. Zeķes ar rakstu

Kādēļ nekļūt drosmīgākam un piešķirt šiku savam ikdienas tērpam ar šķietami mazu niansi- rakstainām zeķēm. Tev pašam būs interesantāk tās izvēlēties un tas noteikti piesaistīs apkārtējo uzmanību.

  1. Ādas josta

Šis nav nekāds neierastais ieteikums, pieņemot, ka katram vīrietim jau vajadzētu būt kādai ādas jostai savā garderobē. Tomēr var būt, ka ir jāiegādājas jauna, jo nav ieteicams nonēsāt jostu līdz nodiluma līmenim. Klasiska, kvalitatīva ādas josta ir pielietojama gan pie klasiska eleganta apģērba, gan pie ikdienišķāka.

  1. Bankas karšu un vizīt karšu glabātājs

Viss mūsdienās virzās uz to, ka drīz mēs visi izmantosim tikai kartes. Jau šobrīd strauju popularitāti gūst bezskaidras naudas norēķini, tāpēc jau parūpējies laicīgi par to, kur likt šis visas kartes. Šie karšu turētāji ir daudz mazāki un ērtāki nekā ierastie naudas maki.Essential Men's Accessories

  1. Šaurā kaklasaite

Šaurā kaklasaite uzreiz dod tavam izskatam elegantāku stilu. Pašas platākās kaklasaites vairs nav modē. Ja neesi vēl tik pārliecināts par pavisam šaurās kaklasaites iegādi, tad sāc ar to, ka nākamreiz iegādājies šaurāku kaklasaiti par tavu plato iepriekšējo.

  1. Uzlādējams Iphone vāciņš

Viss notiek straujā un nepārtrauktā kustībā. Visu laiku ir kaut kur jādodas, jāceļo un svarīgi ir nodrošināt savu sasniedzamību. Tā kā, lādētāju nav ērti paņemt līdzi, tad Iphone piedāvā nomaināmo telefona vāciņu, kurš iepriekš jāuzlādē. Nomaini vāciņu un turpini sarunas!

  1. Kurpes ar siksnām jeb “mūku kurpes”

Šīs ir ērtākās kurpes kādas vīrietis var iegādāties. Tās ir ideālas ikdienas gaitām, bet arī būs piemērotas oficiālākiem pasākumiem. Kurpes ir ērti kopjamas, nēsājamas, kā arī uzvelkamas, jo kā tu vienreiz tās aiztaisi, tā dienas gaitā ne reizi tev nebūs jāapstājas un jāsasien kurpju auklas.

Avots: menstylefashion.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">asdf</cite>

    veel atomieroci
    un piepushamo jahtu ja dodies pastaigaa pie juuras
    linzas ar lazeru (taas noderees neveiklos gadiijumos)

    taa lietas kas tur ir uzrakstiitas nevar uzkatiit par murgu bet tas nav vajadziigs KATRA VIIRIESHA GARDEROBEE

Leave a Comment