7 lietas par laimīgiem cilvēkiem, kuras tu nezināji

1. Viņi nav laimīgi vienmēr

Būsim godīgi – neviens nav laimīgs nepārtraukti. Un tam ir arī iemesls – brīži, kuros jūtamies vissliktāk, atgādina, cik lieliski ir justies laimīgi. Piespiedu laimes sajūta ir iespējama, bet cik ilgi? Ari laimīgi cilvēki ir tikai cilvēki – viņi ļauj vaļu asarām, kad tas nepieciešams, bēdām, kad tās ir viņos. Svarīgi ir neiesprostot emocijas sevī.

2. Viņi ir iemācījušies pateikt „nē”

Tas var šķist savādi, bet ne visi spēj pateikt „nē”. Īpaši cilvēkiem, kuri ir nejūtas droši par sevi. Tomēr laimīgi cilvēki saprot, ka, izdabājot visiem, vienmēr sakot „jā”, viņi paši nebūs laimīgi.

3. Viņu dzīves nav bijušas pašas vienkāršākās un vieglākās

Neviens patiesi laimīgs cilvēks tev neteiks, ka viņa dzīve ir bijusi tikai rožu dārzs bez ērkšķiem. Viņi drīzāk atzīs, ka dzīvē ir pieredzējuši daudz sarežģītus brīžus, kuros viņiem bija jāatrod savs iekšējais spēks un jāmaina viss iespējamais, lai viņi kļūtu laimīgi. Ja tu spēj uzvarēt grūtos brīžos, tev ir iemesls būt laimīgam!

4. Viņi apzinās un pieņem savus trūkumus

Laimīgi cilvēki jūtās perfekti, kad viņi nav perfekti. Viņi apzinās savus trūkumus un vājās vietas. Viņi ir izlīguši paši ar sevi, pieņemot to visu. Un viņi zina, ka visas nepilnības arī ir daļa viņu pašu, tādēļ viņi tās pieņem. Mīlot sevi visu, iespējams kļūt patiešām laimīgam.

5. Viņi prot sabalansēt savu dzīvi

Vienalga vai caur meditāciju, radošām izpausmēm vai aktīvu dzīvesveidu, viņi – laimīgi cilvēki – prot līdzsvarot savu ikdienu. Tā nav izvairīšanās no nepatīkamām situācijām, bet gan savas iekšējās pasaules sakārtošana, lai pieņemtu un ātri vien pārdzīvotu nepatīkamo. Tā ir dzīves stratēģija, kas ļauj koncentrēties uz patiešām svarīgo, lieki neiztērējot savu enerģiju.

6. Viņi apzinās savu vērtību

Viņiem nevajag pašu jaunāko vai pašu izcilāko, lai palielinātu savu vērtību. Viņi ir iemācījušies, ka lietas nepadara cilvēkus laimīgākus vai vērtīgākus. Iespējams, ka pagātnē viņi ir cīnījušies, lai beidzot apjaustu savu vērtību, tādēļ tagad viņi dzīvo ar ideju: „Pieņem mani tādu, kāds es esmu.”

7. Viņi nenosoda

Laimīgi cilvēki nejūt vēlmi nosodīt citus, jo viņi paši nevēlās tikt nosodīti. Viņi labāk dod padomus un uzmundrina.

Avots:

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment