7. marta dienas horoskops – problēmas risināsies pašas!

1

AUNS Atceries, ka viss vēl nav izlemts – tev nekur nav jāsteidzas. Ir cilvēki, kuri tev palīdzēs tikt skaidrībā ar neatrisinātajām lietām. Nepakļaujies kārdinājumiem!

2

VĒRSIS Tu nevari visu laiku būt vienā rutīnā, šodien ir ideāla diena, lai uzsāktu ko jaunu. Tas arī palīdzēs atbrīvot ķermeni un prātu no visa negatīvā.

3

DVĪŅI Labas lietas notiek ar tiem, kuri paši tādas dara. Šodien visu ir iespējams izlabot, nesāpinot nevienu citu. Paļaujies uz saviem spēkiem!

4

VĒZIS Manāms pozitīvisms tevi šobrīd ir pārņēmis – dari visu, lai tas nebeigtos pēc iespējas ilgāk. Mainīgs garastāvoklis, bet visu laiku konstanti tas būs labs.

5

LAUVA Viss nevar notikt uzreiz – mazliet būs jāpagaida. Varbūt par daudz esi prasījis no citiem, tādēļ šobrīd ir sajūta, ka kaut kādā ziņā viss ir apstājies vai vismaz iepauzējies.

6

JAUNAVA Nestreb karstu – pirms pieņem lēmumu, izvērtē visus “par” un “pret”. Ja būs vērts par šo visu domāt tālāk, tev tiks dota zīme.

7

SVARI Esi vērīgs – nevarēsi atšķirt, kuri ir draugi un kuri – ienaidnieki. Savu likteni lem pats, jo tas šobrīd ir tikai tavos spēkos. Bet atceries, ka tas ir uz ilgu laiku!

8

SKORPIONS Patīkamas ziņas šodien nāks negaidītā daudzumā. Tomēr pašam tev būs jāparūpējas par to, lai šīs ziņas arī paliktu labas.

9

STRĒLNIEKS Visus laimīgus padarīt nevarēsi. Mazliet nāksies pakavēties pagātnē, bet tas nenāks ar lielu pārdzīvojumu kalnu. Domā vairāk par citiem, nevis sevi.

10

MEŽĀZIS Izmanto visu, ko dzīve tev šodien sniedz. Tikšanās ar nepazīstamiem cilvēkiem – labākais, kas šodien ar tevi var notikt. Nebaidies no izacinājumiem!

11

ŪDENSVĪRS Ja skatīsies tālāk par šodienu, sapratīsi, kāpēc viss notiek tā, kā tas notiek. Nepakļaujies tam, ko tev uzspiež citi, pats domā un dari!

12

ZIVIS Kaut kur ir aizķēries kāds rūgtums, kas ir jāiztīra no sevis, jo tas tev neļauj normāli kustēties uz priekšu. Ja moka sirdsapziņa, padomā, vai tas, ko dari, ir labi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment