7 neticamas lietas, kas sabojā tavu erekciju

Iepirkumu čeki. Jā, tu neticēsi – dažādi veidi termiska papīra un pie tam vēl tintes, kas tiek izmantota lielākoties veikalu čeku drukāšanai, satur augstu bisfenola līmeni – ķīmiju, kas palielina ķermeņa ražoto sieviešu hormonu estrogēnu. Tas var izraisīt hormonu pārmaiņas, kas kaitē erekcijai.

Deserti. Cukura patērēšana, vienalga, vai tā būtu kūkas šķēle vai arī sodas pudele, izraisa glikozes līmeņa paaugstināšanos, kas stimulē insulīna atbrīvošanos. Tas reizē palielina testosterona ražošanu, padarot tev grūtāku erekcijas iegūšanu.

Slikts miegs. Ja gulēsi 5 stundas naktī ir pietiekams daudzums, lai dažu dienu laikā testosterona līmeni pazeminātu par 10%. Miegs ir ideāls veids, kā testosterona līmeni uzturēt līdzsvarā, tādēļ seko līdzi tam, cik stundu tu pavadi miegā – diennaktī ir nepieciešamas vismaz 7 stundas!!

Soja. Katra vegāna ēdienkartē atrodas šis produkts – un tas rok kapu tavam testosterona līmenim. Mazliet sojas, protams, nenogalinās tavu libido, bet sojas diēta gan radīs nopietnus traucējumus.

Laika pavadīšana iekštelpās. D vitamīnam ir ļoti svarīga loma testosterona ražošanā. Un tu jau zini, ka D vitamīnu var iegūt no saules gaismas, tādēļ, ja ilgu laiku pavadīsi iekštelpās, tas ietekmēs tavu erekciju. Izej kādā pastaigā – pat ar 15 minūtēm pietiks.

Pārāk daudz sirdsklauvju. Katru nedēļu noskrienot aptuveni 40 jūdzes, pastāv liela iespēja, ka tavs testosterona līmenis nokritīsies par 17%. Pārāk aktīva skriešana traucēs komunikāciju starp smadzenēm un hormonu ražotājiem.

Alkohols. Nēēēē! Tu jau droši vien lūdzies, kaut alkohols neiekļautos šajā sarakstā, tomēr mums tev ir sliktas ziņas. Arī alkohols diemžēl pazemina testosterona līmeni. Tomēr, lai dzeršana ietekmētu erekciju, tev ir jādzer diezgan daudz. Aptuveni vairāk nekā 2 dzērieni dienā.

 

Avots: www.menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment