7 noteikumi, kā izskatīties “dārgi”, ja esat vecāka par 50 gadiem

3. noteikums – korektors

Dažkārt jums nav bijis pietiekami daudz miega vai arī ģenētiski tā ir izveidojies, ka jums ir zilas krāsas zem acīm. Šādā gadījumā mūsu smadzenes domā, bet, ja domā, tas nav slikti, piekrītu, jo vairāk līdzekļa es uzliku zem acīm, jo labāk tas noslēps visus manus pārkāpumus.

Man nākas jūs sarūgtināt – tas tā nav. Uzklājot zem acīm milzīgu kārtu korektora, tas sāk aizķerties grumbiņās, āda izskatās kā vecāka gadagājuma vīrietis no viena kluba (ceru, jūs saprotat, par ko es runāju): dehidrēta, bez dzīvības, veca.

Vienkārši uzpiliniet dažus pilienus acs iekšējā kaktiņā un izlīdziniet ar pirkstu vai otiņu. Šādā veidā jūs noslēpsiet nelīdzenumus, bet grims izskatīsies dabiski un skaisti.

 

4. noteikums – briļļu rāmīši

Daudzām sievietēm ar vecumu rodas problēmas ar redzi. Lai labāk redzētu, mēs ķeramies pie briļļu lietošanas. Tikai retais par to ir aizdomājies, taču ar briļļu rāmi var tik forši apspēlēt savu tēlu, ka visi garāmgājēji pagriezīsies atpakaļ.

Rāmis ar jebkurām lēcām ir brīnišķīgs aksesuārs, kas var gan izcelt, gan, gluži pretēji, sabojāt izskatu.

Neizvēlieties spilgtu krāsu un neregulāru formu ietvarus. Ja jūsu seja ir apaļa, mēģiniet dot priekšroku grafiskiem ietvariem, ja, gluži pretēji, vēlaties nedaudz mīkstināt, varat spēlēties ar apaļiem.

Lai tēls būtu dārgs, rāmīši visbiežāk ir melnā krāsā. Apbrīnojami izceļ visas priekšrocības un paslēpj trūkumus. Pievērš sev lielāko uzmanību.

 

5. noteikums – minimālisms

Jo krāsaināks un krāšņāks – jo labāk. Tas ir bezgaumīgi ģērbtu sieviešu sauklis. Lai izskatītos “dārgi”, jāizvēlas visvienkāršākie stili ar visvienkāršākajām krāsām.

Piemēram, pastaigai var valkāt vienkāršu baltu T-kreklu ar žaketi, taisna piegriezuma džinsus un stilīgus mokasīnus vai augstpapēžu kurpes. Atkarībā no gadalaika virsū varat uzvilkt mēteli un apavus nomainīt pret siltākiem zābakiem vai ādas vai zamšādas zābakiem melnā, bēšā vai smilšu krāsā.

Ja esat īpaši stilīgs cilvēks, varat papildināt tēlu ar akcentiem, piemēram, ādas biksēm. Taču šeit svarīgi ir justies un spēt sevi nēsāt šajā tērpā.

 

Noteikums Nr. 6 – Stilizācija

Ja jūs taisāt apjomu frizūrai, izvēlieties modernu stilu. Uztaisi sev kādu stilīgu frizūru, noskaties pamācību video internetā, kā skaisti ieveidot matus, piešķirt saknēm apjomu, tādu tagad ir daudz, un ķeries pie darba.

Stilīga ieveidošana vienmēr piešķir izskatu un īpašu spīdumu.

Neķerieties pie ikdienas ar netīru galvu, kas smaržo pēc garas pastaigas kā slapji sviedraini apavi, mīliet sevi, jūs esat meitenes, un nav svarīgi, cik jums gadu.

7. noteikums – aksesuāri

Pērlītes, daudz pērlīšu, auskari līdz pūpols, somiņa visa saplaisājusi, galvas lente vai pārsējs, kas jūs, dāmas?

Smalks = glamūrs

Uzvelciet stilīgus ietvarus, par tiem runājām 4. punktā, ņemiet rokassomiņu teicamā stāvoklī, virsū varat uzvilkt vieglu šalli, pievienojiet siksniņu, bet ne saplēstu, ko slepus noplēsāt no vīra vai izpārdošanā, bet gan kvalitatīvu, ādas, minimālisma auskarus ar akmentiņu, kas spīdēs un apgaismos jūsu ceļu, varat pat nēsāt rokassprādzi un vienu gredzenu.

Jau sen vairs nav gājiens uz zeltu kā pārticības simbolu, drīzāk – tā ir bezgaumības un nepieklājības zīme.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment