7 noteikumi, kā izskatīties “dārgi”, ja esat vecāka par 50 gadiem

Raksta autore: Lana Stabulniece

Labi kopta sieviete ir redzama no kilometra attāluma. Daudziem cilvēkiem ir izveidojies nepareizs stereotips, ka labi kopta un “dārga” var izskatīties tikai tad, ja jūsu rokās ir daudz naudas.

Es steidzos kliedēt šo mītu, nav nepieciešami lieli ienākumi, lai vienmēr izskatītos kā “no salona”.

Ir acīmredzamas lietas sievietes tēlā, kurām pat nav nepieciešams tērēt naudu, tomēr tās piešķir pārliecību, piesaista skatienus un krāj komplimentus.

Es ierosinu pāriet pie pašiem noteikumiem.

 

1. noteikums – tīrība

Kāds tagad pagriezīs galvu pret baznīcu, kāds teiks, kas te par acīmredzamu faktu, un  skaidrs, ka jāmazgājas. Bet patiesībā runa nav par to.

Daži cilvēki joprojām mazgājas ar veļas ziepēm. Padomājiet par to, veļas ziepes. Kad es biju bērns, mana māte mazgāja ar to manas drēbes un vienmēr teica, ka tā lieliski izmazgā traipus, un es savukārt atcerējos un līdz pat šai dienai drebēju no šīs nepatīkamās pretīgās smakas.

Turklāt ziepes sausina jau tā sausu ādu. Paceliet rokas, cik daudzi no jums lieto ķermeņa krēmu? Es esmu pārliecināta, ka tādu ir tikai daži. Pat jaunas meitenes ne vienmēr ķeras pie šāda līdzekļa, es par to uzzināju pavisam nesen, un šis fakts mani iegrūda tādā kā neizpratnē, ko gan teikt par sievietēm.

Es iesaku iegādāties dušas želeju ar tīrības smaržu, pat vislētāko, man vannas istabā parasti ir divas: viena dārga, otra ikdienai. Un šeit no budžeta man atbilst Nivea un Dove. Tie labi putojas, piešķir svaiguma aromātu, neatstāj plēvīti uz ādas, kas ir svarīgi.

Bet jebkurā gadījumā tie sausina ādu, tāpēc es iesaku, nē, pat uzstāju, pēc dušas uzklāt krēmu uz visa ķermeņa. Ak, meitenes, jūsu āda mirdzēs jaunām krāsām. No sausas un grumbuinas kā ar burvju nūjiņas vilcienu āda pārvērtīsies par gludu, garšīgi smaržojošu un koptu.

Atcerieties arī “mīļās” sievietes zelta likumu: mēs nevelkam vienu un to pašu apģērbu trīs dienas pēc kārtas. Mēs cenšamies katru dienu valkāt svaigas, tīras, izgludinātas drēbes.

Starp citu, noķeriet lifehack, kā panākt, lai jūsu apģērbs smaržotu lieliski. Pirms gludināšanas 30-50 cm attālumā izsmidziniet savu iecienītāko smaržu, kas nav eļļaina, un sāciet gludināt. Drēbes vienkārši tvaikosies ar burvību un mīlestību.

 

2. noteikums – uzacis

Meitenes, īpaši nodaliet šo skaistās sejas daļu atsevišķā noteikumā. Ļoti bieži ievēroju, ka sievietēm patīk ļoti spilgti plāni uzacis iezīmēt, vēlams, zīmuli taukaināku. Tas izskatās daudz lētāk.

Lasi arī: Atklāju noslēpumu, kā viegli noņemt rūsu no jebkuras vannas istabas virsmas

Mēģiniet uzacis veidot dabiski. Var sākt ar uzacu želejas uzklāšanu, visbiežāk pirmais solis ir izķemmēt matiņus uz leju, tad uz augšu, pagaidīt, kamēr nožūst, nedaudz pasvītrot uzacu apakšējo daļu un ar vieglu zīmuļa piespiešanu izvilkt matiņus.

Šādā veidā jūsu seja izskatīsies daudz svaigāka un jaunāka.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pārējos noteikumus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment