7 pazīmes, ka esi atradis savu dvēseles radinieku

1. Tūlītēja jūtu ķīmija

Iespējams, tu tikai paskatījies uz otru cilvēku un tev jau radās sajūta, ka jūs pilnīgi saprotat viens otru. Sarunas ar viņu jau sākumā raisās bez piepūles.

2. Kopā ar viņu tu vari būt tu pats

Esot kopā ar dvēseles radinieku, tu zini, ka tevi ciena un mīl par tavu īsteno būtību. Tev nav jāslēpj savas patiesās jūtas un domas vai jāpūlas atstāt iespaidu uz mīļoto. Tevi vislabāk novērtē tad, kad esi pilnībā tu pats.

3. Viņi tevi izaicina

Savu dvēseles radinieku tu satiec, lai jūs varētu palīdzēt viens otram augt. Dvēseles radinieks palīdzēs tev dzīties pēc saviem sapņiem, grūdīs tevi ārā no komforta zonas un neļaus ieslīgt laiskumā un pašapmierinātībā. Kā arī nekad nekļūs par šķērsli taviem mērķiem, bet allaž atbalstīs.

4. Jūs piedzīvojat daudz “garīgu momentu”

Kopā ar dvēseles radinieku tev var parādīties intuīcijas uzplūdi vai pēkšņa sajūta, ka tu izproti savu dzīvi un pasauli. Jūs bieži pabeidzat viens otra teikumus vai vienkārši zināt, ko otrs domā. Tas tāpēc, ka saikne, kas jūs vieno, sniedzas pāri fiziskajai trīsdimensiju pasaulei.

5. Jūsu mīlestība nemazinās ar gadiem

Atšķirībā no iekāres vadītas īslaicīgas mīlestības, mīlestība starp dvēseles radiniekiem ir nebeidzama.  Tu nejūti kārdinājumu atstāt savu mīļoto un vēlies palikt ar viņu kopā visu dzīvi, lai jūsu mīlestība turpinātu augt.

Ja esi atradis savu dvēseles draugu, izbaudi šo svētību, jo ne visi to savas dzīves laikā pieredzēs. Ja vēl neesi – nesatraucies. Visi cilvēki, ko tu savā dzīvē satiec, ir tur, tāpēc, ka viņiem tev jāsniedz kāda mācība un jāsagatavo tevi nākotnei. Novērtē savas pašreizējās attiecības – tās nav nejaušas.

Vēl viena piezīme – mīlestībai starp dvēseles radiniekiem nav obligāti jābūt romantiskai. Tu vari atrast dvēseliskas saiknes pazīmes arī kādā no vecākiem, savā labākajā draugā, brālī vai māsā. Esi pateicīgs par visām labajām attiecībām, ar ko tava dzīve svētīta!

 

Avots:

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment