70 gadus veca sieviete apgalvo, ka ir stāvoklī. Ja grūtniecība būs veiksmīga, tad viņa kļūs par pasaulē vecāko dzemdējušo sievieti!

70 gadus veca sieviete apgalvo, ka ir 6. grūtniecības mēnesī ar savu astoto bērnu. Ja šī izrādīsies patiesība un grūtniecība, kā arī dzemdības būs veiksmīgas, tad viņa kļūs par vecāko dzemdējušo sievieti pasaulē!

Marija De Lusa, 70 gadus veca sieviete no Meksikas, reportieriem ir parādījusi ultrasonogrāfijas uzņēmumus kā pierādījumu tam, ka viņa tik tiešām ir stāvoklī un pēc 3 mēnešiem laidīs pasaulē meitiņu. Viņa neiedziļinājās detaļās par to kā viņai izdevās palikt stāvoklī – vai caur mākslīgās apaugļošanas procedūrām vai tradicionālā veidā, taču viņa piebilda, ka uzzināja par savu grūtniecību vien 3 mēnešus atpakaļ.

“Man ir uztaisītas aptuveni 10 ultrasonogrāfijas gan prvātās klīnikās, gan publiskajās slimnīcās. Dakteri vienkārši nespēj noticēt ultrasonogrāfijas iegūtajiem rezultātiem!”, atklāj Marija. Viņas pēdējā vizīte pie ginekologa ir paredzēta 18. jūlijā un dzemdības ir plānotas ar ķeizargrieziena procedūru viņas vecuma dēļ.

Ja meitenīte piedzims, tad šī sieviete kļūs par pasaulē vecāko dzemdējušo sievieti, apsteidzot pašreizējo rekordisti, Mariju Del Karmenu Bousada De Lara, kas savus dvīņu zēnus piedzemdēja 66 gadu vecumā (2006. gadā).  Savukārt 2008. gadā kāda sieviete no Indijas, Omkari Panvara, laida pasaulē dvīņus un apgalvoja, ka ir 70 gadus veca, taču viņas vecums nebija pierādāms, attiecīgi par vecāko dzemdējušo sievieti viņu tā arī neatzina.

Marija atklāj, ka viņas pārējie bērni nebija sajūsmā uzzinot jaunumus par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Viņi teica, ka viņa esot pārāk veca “tādām lietām”.

Lasi vēl: Vīrietis iesit ar dūri sunim pa galvu, grūtniecei pa vēderu un grūsta bērnus, bet policija nezina vai var tikt izvirzītas apsūdzības šādam gadījumam…

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment