8. aprīļa dienas horoskops – visam ir savs iemesls!

1

AUNS Vēlmes sāks piepildīties. Šodien mazliet padomā par karmu – nedari neko tādu, ko atpakaļ saņemt negribi. Vairāk mīlestības pret cilvēkiem!

2

VĒRSIS Tev ir jāklausa tam, ko saka iekšējā balss. Nesaceries par ātru, tu zini, ka plāni mēdz arī izjukt. Neaizmirsti, ka “nē” arī ir atbilde.

3

DVĪŅI Neklausies tajā, ko tev pamāca citi. It īpaši tie, kuri par tavu dzīvi nekā nezina. Pārspēj pats sevi, saņem sevi rokās un izdari to, ko jau sen esi vēlējies.

Lasi vēl:  Sens, bet arvien aktuāls video no Imantas Babītes, par nodokļu politiku Latvijā

4

VĒZIS Nekur nejutīsies labāk kā mājās. Ballīšu piedāvājumus vajadzētu noraidīt, tas šodien nav domāts tev. Neaizmirsti, par kuriem cilvēkiem vajag parūpēties.

5

LAUVA Nesaceries par ātru, jo viss vēl var neizdoties. Ja pats sevi piespiedīsi, tad viss izdosies, bet, ja nē, tad var pajukt vēl trakāk, nekā vari iedomāties.

6

JAUNAVA Kaut kas visu laiku traucēs normāli padomāt un padarboties. Šo vakaru izbrīvē sev pilnībā, noliec visu traucējošo un pavadi laiku ar sevi vienatnē.

7

SVARI Kaut kas jauns šodien būs tieši laikā. Tev vajag sevi iepriecināt ar materiālām lietām. Un atceries, ka šodien, ja nebūsi paēdis, nebūsi laimīgs.

8

SKORPIONS Draugus nostādi pirmajā vietā, jo viņiem vajadzēs tavu palīdzību. Esi tu pats, centies neizlikties par nevienu citu, jo no malas to ļoti labi varēs redzēt.

9

STRĒLNIEKS Netraucē tos, kuri negrib būt tavā klātbūtnē. Ja jūties pievilts, tad atceries, ka blakus ir cilvēki, kuri var tevi morāli atbalstīt.

10

MEŽĀZIS Daudz jādomā par finansiālām lietām – tikai atceries, ka nedrīkst tērēties pa labi, pa kreisi. Neizmanto citus, ja neko nespēj dot viņiem pretī.

11

ŪDENSVĪRS Būsi uzmanības centrā un no visas sirds to izbaudīsi. Šodien tieši laikā būs iepirkšanās, tā atbrīvos tevi no visām negatīvajām domām.

12

ZIVIS Nekas neliksies labāks par laiku vienatnē. Daudz, par ko domāt un daudz, ko izsecināt. Apzinies savu vērtību un pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri ir tevis vērti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment