8. aprīlis ir spēcīga šī mēneša diena. Ko ir svarīgi zināt un ko šajā dienā ir nozīmīgi darīt

Neskatoties uz to, ka precīzs Jaunā Mēness iestāšanās brīdis ir 21.22 pēc Latvijas  laika, tā ietekme būs jūtama jau no paša 8. aprīļa rīta un turpināsies gandrīz līdz 9. aprīļa pusdienlaikam.

Tāpēc ir lietderīgi ieklausīties ieteikumos abām dienām.

Kādas ir šī Jaunā Mēness īpatnības?

Svarīgākā ir tā, ka tas notiks ugunīgajā, aktīvajā, temperamentīgajā, ugunīgajā Auna zīmē. Šīs zodiaka zīmes valdnieks ir Marss. Un tas viss par to liecina.

Dažādu cilvēku emocionālais stāvoklis būs dažāds – no “izkusis peļķē” līdz “tagad visu iznīcināt, sūkstīties”.

Vēl viena šī Jaunā Mēness iezīme ir personīgo ambīciju pieaugums. Un šeit ir jāpārbauda, vai tās ir adekvātas. Un vēl viena nianse. Kaislības būs niknas.

Un te no jums būs nepieciešama stingra paškontrole un uzmanība pret notiekošo – ir svarīgi šo visaptverošo liesmu virzīt pareizajā virzienā. Neļaujiet sadedzināt visu pēc kārtas. Pretējā gadījumā neizbēgami gaidāmas sāpes, vilšanās un daudz salauztu emocijas.

 

Turklāt, kā jau minēts, šajā dienā būs pilnīgs Saules aptumsums.

Saskaņā ar oficiālajiem astronomiskajiem datiem tas sāksies 8. aprīlī plkst. 19:39 un beigsies aptuveni plkst. 22:55 pēc Latvijas laika. Kopumā zvaigzne ēnā atradīsies aptuveni 5 stundas (un šajās piecās stundās būs jābūt maksimāli uzmanīgiem un uzmanīgiem, nebraukt uz ceļa un neiesaistīties nekādās riskantās darbībās). Maksimālā fāze iestāsies plkst. 21:17 pēc Latvijas laika un ilgs 4 minūtes un 28 sekundes.

Auna aptumsums “izceļ” kaut ko personīgu katram cilvēkam. Tāpēc šajā periodā ir svarīgi maksimāli iekļaut rūpes un rūpes par sevi un tuvākajiem cilvēkiem. Tā, lai nepārlūkotu, nepalaistu garām, neizplēnētu, nesabojātu. Un gluži pretēji – ļaut potenciālam atraisīties, uzplaukt, augt, piesaistīt, dziedināt utt. (Atkarībā no vajadzības).

Pats Saules aptumsums un Jaunmēness Aunā rada spēcīgu impulsu pārmaiņām, kaut kā jauna rašanos dzīvē. Tostarp pilnīgi jauns “es” (un Auns ir saistīts ar personību, līderību, “es”).

Šis Saules aptumsums, pēc daudzu ezotēriķu domām, būs sākumpunkts dramatiskām pārmaiņām, jauniem sākumiem un Mega Iespējām. Neaizmirstiet, ka 8. aprīlis ir arī pēdējā Koridora diena, kurā mēs veidosim savu dzīvi nākamos 18,5 gadus.

Bet ko ir šajā laikā svarīgi darīt?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment