8. jūnija dienas horoskops – domā, pirms dari!

1

AUNS Liec lietā savu vadītāja talantu un organizē lietas, kas citiem nepadodas- pārņem vadību, ja tas ir Tavās interesēs!

2

VĒRSIS Tu jau sāc aiziet ar sevi pretrunās- Tev jānostājas pie viena, lai vispār kaut kas kustētos uz priekšu. Šodien izpaud maigumu.

3

DVĪŅI Ja būsi tik ļoti ziņkārīgs, vari uzzināt lietas, kuras labāk nezināt. Kā saka: ko dvīnīši nezina, tas dvīnīšus nesāpina.

4

VĒZIS Labāk pārstāj sapņot un pievērsies realitātei. Atceries, ka, lai kaut kas notiktu, kaut kas ir jādara. To Tu esi piemirsis.

5

LAUVA Varbūt pamēģini šodien nebūt tik valdonīgs, citādi izbesīsi tiem, kuriem nevajadzētu. Atceries savu vietu un paliec tur!

6

JAUNAVA Izmanto šodien savas praktiskās spējas- liec darīt kaut ko citiem un dari arī pats. Tas sniegs necerētu gandarījumu!

7

SVARI Neņem visu pārāk viegli, izvērtē lietu un notikumu nopietnību. Atceries, ka pats no sevis nekas nesalīmējas kopā.

8

SKORPIONS Īpaši izcelsies ar savu cietsirdību. Pamēģini tomēr nesāpināt cilvēkus, kuri Tev ir svarīgi. Būs jābūt spēcīgam!

9

STRĒLNIEKS Nevajag tik daudz šodien prātot, bet labāk gan vienkārši darīt. Spontāna rīcība šodien būs laba rīcība- uz priekšu!

10

MEŽĀZIS Šodien Tev vajadzētu mazliet izkāpt ārā no savas noslēgtības. Šobrīd Tev ir vajadzīgs atklāties, lai vēlāk gūtu panākumus.

11

ŪDENSVĪRS Tev nevajadzētu šodien būt pārāk emocionālam- tas pašam Tev vēlāk sagādās problēmas. Neuztver jūtīgi kritiku.

12

ZIVIS Ja jūties nemierīgs, tad centies atrast kaut ko tādu, kas palīdz nedomāt par neko. Un pārstāj cīnīties pats ar sevi!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment