8. jūnija dienas horoskops – pavērsies plašas iespējas!

1

AUNS Tas, ko tu jau sen vēlējies, šodien vismaz daļēji piepildīsies. Tagad vismaz tev būs motivācija spert vairākus soļus uz priekšu – veiksmi!

2

VĒRSIS Nepārproti to, kas tev tiek pateikts. Ja kaut ko ļoti gaidi, tad dari visu, lai tas atnāktu pie tevis. Atceries, ka cita dārzā zālīte nav zaļāka.

3

DVĪŅI Nevajag uzreiz mesties iekšā pirmajā lietā, kas tev tiek piedāvāta. Tev vajag apsēsties un padomāt, jo šobrīd svarīgu lēmumu pieņemšana nav pieļaujama.

4

VĒZIS Šodien tā, kā izturēsies pret citiem, izturēsies arī pret tevi. Bet tu jau zini, ka tu vienmēr esi tas labiņais. Nenokar galvu, ja neizdodas ar pirmo reizi – vēl būs daudz iespēju!

5

LAUVA Nepārdomā jau sen pieņemtu lēmumu. Ir jācīnās par to, ko vēlies. Neviens neko tev nenoliks priekšā, ar visu sirdi un dvēseli (un prātu!) tev jāiet pretī mērķim.

6

JAUNAVA Nevajag klausīties citu padomos, jo šodien pašam būs galva uz pleciem. Rīkojies pēc labākās sirdsapziņas, jo šodien praktiski viss notiks tikai tavā labā.

7

SVARI Nevajag sevi tik ļoti šaustīt. Esi uzcēlis sevi uz paaugstinājuma, neļaujot citiem piekļūt tev klāt. Daudz gribēsi, nekā nedabūsi, ja šitā ilgi uzvedīsies.

8

SKORPIONS Visus laimīgus padarīt nebūs iespējams. Izvēlies sev svarīgākās lietas un darbojies ap tām. Nekad nav par vēlu sākt ko jaunu, tā kā – uz priekšu!

9

STRĒLNIEKS Daudz jaunu, plašu iespēju darba frontē. Ideāla diena jauniem meklējumiem. Neaizmirsti to, ko biji svinīgi solījis, citādāk tas var sagraut spēcīgu draudzību.

10

MEŽĀZIS Skaties tik, ka nekāp kādam uz varžacīm! Nekas traks nebūs, ja mazliet iekavēsi svarīgas lietas, tomēr visā kopumā tev šodien veiksme ļoti stāvēs klāt.

11

ŪDENSVĪRS Izslēdz šodien savu iedomību un paskaties uz lietām reāli. Esi mazliet zemāk, nekā sevi esi nolicis. Jo reālāks būsi, jo vairāk patiksi cilvēkiem.

12

ZIVIS Neuztver visu tik personiski. Izdzirdēsi apvainojumus, bet tajos nav jāklausās, pats par sevi visu zini daudz labāk. Laba diena, lai meklētu jaunas darba iespējas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment