8 pasaulē dārgākās nevainības – sevis pārdošanai var atrast tik daudz attaisnojumu…

6

Pasaulē ir tikai viena lieta, kuru var pārdot par augstāko cenu, ja tā ir neizzināta un nekad neizmantota – sievietes nevainība. 

Vēl pirms vairākiem desmitiem gadu par sievietes nevainības pārdošanu nevarēja būt ne runas – tas bija iespējams tikai melnajā tirgū, bet mūsdienās nevainību nopirkt ir pavisam viegli – sievietes pašas to pārdod sludinājumu veidā! Sievietes nevainība ir vērtība tikai vīriešiem mūsdienās, jo sievietes to pārdod kā lietu, bet vīrieši turpretī ir gatavi maksāt bargu naudu.

Esam apkopojuši sarakstu ar 8 sievietēm, kuras ir pārdevušas savu nevainību par lielākajām summām. Dažas no viņām gan beigās ir atsaukušas piedāvājumu, bet tomēr naudas izteiksmē vīrieši bija gatavi maksāt daudz.

Lasi vēl: 15 domas, ko gandrīz visi cilvēki ir domājuši, zaudējot nevainību… Cik no tām bija tev?

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kas ir šīs sievietes un cik par viņu nevainību bija gatavi maksāt vīrieši!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, atradīsi tur detalizētu instrukciju. Un tu varēsi skaistu sieviešu bildes skatīties ne tikai internetā, bet arī savā virtuvē un guļamistabā.

Leave a Comment