8 visu laiku skatītākie seriāli, bez kuriem pasaules televizori nav iedomājami

Nav nekā foršāka, kā, pārnākot mājās pēc garas un nogurdinošas darba dienas, paņemt kādu našķi var garšīgu dzērienu, ērti iekārtoties dīvānā un izbaudīt aizraujošu, interesantu, smieklīgu vai saviļņojošu seriālu. 

1a.lv-televizori

Televizori apkārt pasaulei ir pieredzējuši neskaitāmi daudzus dažādas kvalitātes seriālus, un, lai Tu lieki nešķiestu savu laiku ar kaut ko garlaicīgu un neinteresantu, iepazīsties ar šo sarakstu, kurā apkopoti 8 pasaulē visu laiku skatītākie seriāli!

The Simpsons (Simpsoni)

Humoristisks multeņu seriāls par Simpsonu ģimeni, kas ir no amerikāņu vidusšķiras, kura darbība notiek izdomātā pilsētiņā – Springfīldā. Seriālā tiek parodēta amerikāņu kultūra, sabiedrība, TV un kanāls Fox, kā arī bezbailīgi tiek skartas tādas tēmas kā politika, reliģija, viendzimuma attiecības, karš u.c. aktualitātes.

Dr. House (Doktors Hauss)

Seriāls par visai netradicionāla, mizantropiska medicīnas ģēnija – ārsta Gregorija Hausa – dzīvi un darbu iedomātā slimnīcā Ņūdžersijā, kurā Hauss ir diagnostikas nodaļas vadītājs. Brīžiem skarbais humors, dzīvības un nāves slieksnis, psiholoģiskais fons un personīgo problēmu risināšana piešķir seriālam atkarību izraisošu izcilību.

Game of Thrones (Troņu spēle)

Seriāls norisinās salīdzinoši senos laikos un tajā tiek apskatīti 3 dažādi galvenie sižeti – pirmajā notiek vairāku spēcīgu dinastiju savstarpējā cīņa par Dzelzs Troni vai par neatkarību no tā, otrajā sižetā vērojams, kā pēdējais gāztās dinastijas pēctecis, kas turklāt ticis izsūtīts, mēģina atgriezties pie valdīšanas, savukārt trešais sižets stāsta par Nakts Sardzes – senas brālības, kam uzticēts aizstāvēt valstību pret vēsturiskiem mežonīgo cilvēku un leģendāru radījumu, kas atrodas tālu uz ziemeļiem no Sienas uzbrukuma draudiem – cīņu un sadzīvi, kā arī par tuvojošos ziemu, kas apdraud impēriju.

The Office (Ofiss)

Seriālā ir attēlota kāda izdomāta uzņēmuma (Dunder Mifflin Paper Company) darbinieku ikdienas dzīves notikumi. Kā jau ofisā, garlaicība tiek kliedēta visdažādākajos veidos, un arī kolēģu savstarpējās attiecības ir visai interesantas. Seriāls uzņemts dokumentālās filmas stilā un filmēts ar vienas kameras sistēmu, neizmantojot ne studijas auditoriju, nedz arī smieklu ierakstus.

Charmed (Amulets)

Visu laiku leģendārākais maģijas seriāls, kas stāsta par 4 māsām – raganām:

  • Prū;
  • Paiperi;
  • Pfēbi;
  • Peidžu.

Sērijās ir attēlota visu laiku spēcīgāko labo raganu dzīve starp “parastajiem” cilvēkiem, cīņa ar ļaunumu un pasaules glābšana no dēmoniem un iznīcības, to visu apvienojot ar darbu un ģimenes dzīvi.

The X-Files (X-faili. Slepenās lietas)

Neaizmirstams zinātniskās fantastikas seriāls no Amerikas, kurā divi FIB speciālie aģenti – Malders un Skallija – izmeklē dažādas lietas ar paranormālām iezīmēm, nereti sastopoties ar citu planētu iedzīvotājiem un citām, bieži vien bīstamām, radībām.

How I Met Your Mother (Kā es satiku jūsu māti)

Situāciju komēdijas seriāls, kurā vairāku sezonu garumā galvenais tēls Teds Mosbijs 2030. gadā stāsta saviem bērniem, kā iepazinies ar viņu māti, savu sievu, šīs ainas izspēlējot viņam pašam jaunībā kopā ar draugiem Māršalu, Robinu, Liliju un Bārniju. Labs humors un lipīgas frāzes – garantēts!

The Walking Dead (Staigājošie miroņi)

Uz komiksu sēriju balstīts seriāls – šausmu un drāmas žanra pārstāvis. Stāsts ir par šerifa palīgu vārdā Riks Graimss, kurš ir atmodies no komas un sapratis, ka pasaules gals ir klāt un to ir pārņēmuši cilvēka miesu ēdoši miroņi, zombiji. Riks dodas meklēt savu ģimeni, un meklējumu laikā satiek vairākus citus izdzīvojušos.

Labākie televizori kvalitatīvākajam attēlam un lielākajam baudījumam

Vai Tu jau zini, kuru seriālu skatīsies šovakar? Sniedz sev iespēju maksimāli izbaudīt šo kino laiku – uzdāvini sev pieklājīgu ekrānu! Ienāc interneta veikalā 1a.lv, kur atrodami izcili televizori gan seriāliem, gan filmām, gan spēļu konsoļu izmantošanai, iegādājies savu noskatīto TV uzreiz vai uz nomaksu un izbaudi savus darba dienu vakarus uz visiem 100%!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment