9. februāra dienas horoskops – veiksmes diena!

1

AUNS Tavs garastāvoklis ļaus beidzot paveikt sen plānoto. Finansiālā krīze arī ir jāpārvar – nebaidies domāt par naudu – tas ir jāsakārto uzreiz.

2

VĒRSIS Fiziskās aktivitātes tevi novērsīs no negatīvajām domām. Saprotams, ka iet grūti, kad viss ir vienā lielā čupā, bet tas ātri pāries.

3

DVĪŅI Ja jūti, ka vairs nav nekādas jēgas censties, tad apstājies. Zvaigznes sola lielus sasniegumus, ja lēmumus pieņemsi vienbalsīgi – tā kā domā rūpīgi!

4

VĒZIS Tu būsi pārpildīts ar entuziasmu. Lai arī kāds tam nebūtu iemesls, šo enerģiju vislabāk ir likt iekšā paveicamajos darbos – tā būs kā tava šīs dienas degviela.

5

LAUVA Tev rīta pusē būs daudz paveicamo darbu. Iespēja palaist garām kādu izdevību, bet tajā pašā laikā tu paliksi ļoti aktīvs – tas šodienai ir liels +

6

JAUNAVA Fiziskas aktivitātes tikai rīta pusē! Padomā, pirms pieņem svarīgu lēmumu – padomā, vai tas tev patiešām no visas sirds ir vajadzīgs.

7

SVARI Draugi un vispār visi apkārtējie cilvēki liks tevī ieplūst pozitīvajai enerģijai. Tu šodien atradīsies cilvēkos – tas ir tieši tas, kas tev šobrīd ir nepieciešams.

8

SKORPIONS Būs ātri jāstrādā ar informāciju, kas būs saņemta no dažādiem avotiem. Tev jābūt ekstra-uzmanīgam, jo katra mazākā kļūda šodien var maksāt daudz.

9

STRĒLNIEKS Diena tev ir ļoti pateicīga. Šodien vari pieņemt svarīgus lēmumus un dibināt attiecības. Tikai nepacel galvu par augstu – tad gan viss var saiet grīstē.

10

MEŽĀZIS Kritiskākie dienas momenti saistīti ar rīta stundām. Kad rīts būs garām, tad esi dienas grūtāko daļu pieveicis. Šodien sarunas ar sadarbības partnerim ritēs īpaši gludi.

11

ŪDENSVĪRS Panākumu atslēga slēpsies tavā spējā komunicēt ar savām domām. Tev jāsaprot, kas tev ir tiešām vajadzīgs – tikai tad varēsi atviegloti uzelpot.

12

ZIVIS Tev laicīgi jāizdomā dienas plāns, citādāk vari aiziet pa nepareizo ceļu. Dienas pirmā puse ir paredzēta atpūtai, bet vakarā – čakla darbošanās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment