9. janvāra dienas horoskops – pacietību!

AUNS

Nāksies izvēlēties starp diviem labiem variantiem – nevajag apmulst, jo tu pats labi zini, kas nāks par labu sirdij un kas – prātam.

VĒRSIS

Nevajag noliegt to, kas ir acīmredzams – tā arī sevi var padarīt par muļķi. Neskrien ar pieri sienā, runājot melus!

DVĪŅI

Nevajag izplatīt baumas, kuras neesi dzirdējis no tiem uzticamākajiem avotiem. Katram ir sava patiesība – savu būs grūti citiem ieskaidrot.

VĒZIS

Labas lietas nāk ar gaidīšanu, un tu beidzot būsi sagaidījis. Neatsakies no sava mērķa, esi jau uz pareizā ceļa, kas sola praktiski citu dzīvi.

LAUVA

Nevajag šausmināties par citu izvēlēm – katram citādāks laiks šķiet piemērots. Nevajag visu spriest pēc saviem principiem, tā aiztaupīsi sev liekus uztraukumus.

JAUNAVA

Nekas vairāk par sevi pašu tev neinteresēs. Un tas šodien būs labi, tā tam jābūt. Gaidāmi jaunumi, kas būs patīkami, bet reizē padarīs aizņemtāku grafiku.

SVARI

Izdomā kārtīgi, vai šis ir tas, kā vēlies, lai viss būtu. Drīz vien viss vairs nebūs saliekams pareizajās sliedēs, šobrīd tu veido pilnīgi jaunas, neiestaigātas takas.

Lasi vēl: Bērni dalās atmiņās par savu IEPRIEKŠĒJO DZĪVI – vai tas ir reāli?

SKORPIONS

Ja daudz domāsi, viss arī paliks pie domāšanas. Ir pienācis laiks rīkoties, jāsaņem dūša un jādara tas, ko jau sen vajadzēja izdarīt.

STRĒLNIEKS

Par rezultātu būsi daudz pārsteigtāks, nekā tev sākumā šķita. Pienācis laiks salabot attiecības ar tiem, ar kuriem tās ir sašķobījušās – tu zini, par ko ir runa!

MEŽĀZIS

Atpakaļceļa nav – viss ir jānoved līdz galam. Saprotams, ka nezini, kā šādi ir dzīvot, tomēr tas tev ir kas jauns, kas arī iemācīs citādāku pieeju dzīvei.

ŪDENSVĪRS

Grūti pateikt, vai tas, kas notiek, ir uz labu vai sliktu – paliksim pie tā, ka pieredzei ir jābūt. Perfekta diena tam, lai aizbrauktu no ikdienas un kārtīgi atvilktu elpu.

ZIVIS

Šodiena būs mazliet grūtāka, nekā biji plānojis. Neparedzēti darbi, kuriem nebūsi sagatavojies. Ja ir jājautā palīdzība – droši! Neviens tevi par to nesodīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment