9. maija dienas horoskops – emociju vētras!

AUNS Pret tevi šodien attieksies ar greizsirdību, dusmām un agresiju. Centies nolīdzināt klupšanas akmeņus- būs daudz jāstrādā.

VĒRSIS Šodien pavisam viegli būs aizsvilties un uzsākt strīdus. Tev jācenšas izvairīties no visiem, kuri tevi var nokaitināt.

DVĪŅI Tev ir visas iespējas kļūt par līderi, bet tas nenāks viegli. Būs nesaprotama diena, nevarēsi izlemt starp divām galējībām.

VĒZIS Tev šodien par jebkuru cenu visas intereses ir jātur līdzsvarā. Mērķi sasniegsi tad (un tikai tad), ja smagi strādāsi, tāpēc pacenties!

LAUVA Maģiski spēsi šodien atrisināt visas problēmas. Viegla un brīva diena, kad nedrīkst sev ļaut uzbrukt stresam- izvairies no nepatīkamā!

JAUNAVA Nenosodi citu cilvēku dīvaino uzvedību; vienkārši uzmanies, ka tas nenotiek ar tevi. Šodienas notikumi būs īstais dzīves tests.

SVARI Garastāvokļa maiņas. Šī diena nesāksies ar gaišām pārmaiņām, labāk pievērsties kārtīgai domāšanai un spriešanai par pienākumiem.

SKORPIONS Tev šodien pietrūks pacietības un drosmes. Neseno notikumu dēļ nāksies šodien skaidroties un rast kompromisus.

STRĒLNIEKS Ja jūti, ka pēdējā laikā esi visu salaidis dēlī, šis ir pēdējais brīdis, kad visu labot. Vairs tev citu iespēju nebūs.

MEŽĀZIS Jo vairāk atradīsies cilvēkos, jo vairāk atmaigsi. Šodien piedzīvosi un redzēsi daudz ko jaunu – dalies tajā ar tuvajiem!

ŪDENSVĪRS Atceries, ka visi nevar pakalpot tavām iecerēm. Šodien tu nedrīksti baidīties no atteikuma, jo tādu noteikti dabūsi.

ZIVIS Rūpējies par sevi un mīļajiem, kuri tev ir apkārt. Nebaidies no lietām, kas liek tev iziet ārpus savas komforta zonas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment