9 neticami veidi kā parasto sīpolu izmantot tautas medicīnā

Mūsu mātes un vecmāmiņas ļoti labi zināja, ka nav labāku zāļu par dabīgiem līdzekļiem. Tie ne tikai palīdz izārstēt čūlas, bet arī nekaitē mūsu organismam tā, kā aptiekā nopērkamie medikamenti.

9 neticami veidi, kā izmantot parastos sīpolus

Viens no brīnumlīdzekļiem, ko izmantoja mūsu vecmāmiņas, ir parastais sīpols. Ar to var izārstēt pat hroniskas Sl***bas, kas ilgu laiku ir bojājušas jūsu dzīvi, un šodien mēs ar jums dalīsimies ar dažiem veidiem, kā izmantot šo dabīgo līdzekli.

Sīpoli pazemina drudzi

Tas ir lielisks līdzeklis bērniem. Ja jūsu bērnam ir augsts drudzis, sagrieziet sīpolus ripiņās un iemērciet tos ābolu etiķī. Tad uzlieciet riņķus uz kājām un uzvelciet zeķes un ielieciet to arī ausīs. Ar šo līdzekli drudzis samazinās ļoti ātri.

Labākais infekciju iznīcinātājs

Lai nogalinātu infekciju, vispirms ir jāsagatavo sīpolu pasta. Lai to izdarītu, uzvāriet pienu un uzlejiet to uz biezas baltmaizes šķēles un uz tās uzberiet sīpolu. Maizi mīciet ar sīpolu un pienu, līdz iegūta viendabīga masa.

Pasta ir gatava, un, lai atbrīvotos no infekcijas, atliek tikai dezinficēt inficēto vietu, uzklāt marli ar pastu un nostiprināt pārsēju. Pārsējs jātur 2-2,5 stundas. Šī procedūra jāatkārto, līdz infekcija izzūd.

Spēj apturēt asiņošanu

Sīpoli palīdzēs nelielu nobrāzumu un iegriezumu gadījumā. Ja jums ir notikusi nelaime un jūs esat savainojis pirkstu, ir vērts vienkārši uzklāt uz skartās vietas marli, kurā būs ietīti pāris sīpola gabaliņi.

Jums nebūs laika pat nomirkšķināt acis, jo asiņošana apstāsies. Lai nobrāzums sadzītu ātrāk, atkārtojiet šo procedūru vēl dažas reizes.

Zāles pret apdegumiem

Grūti noticēt, bet visparastākais sīpols palīdzēs ārstēt saules apdegumus un ne tikai. Lai to izdarītu, uz brūces jāuzklāj pāris šī produkta šķēlītes un jāatstāj uz 2 minūtēm.

Un, ja pēc tam apdeguma vietai uzklāsiet arī olu baltumu, sāpes pāries un pēc tam nebūs rētas.

Ār*tējiet klepu ar sīpolu

Sīpolu sula ir ļoti efektīvs pretklepus sīrups, taču diez vai kāds vēlas to lietot šādā veidā. Tāpēc, kad jums ir klepus, ielieciet ausī gabaliņu sīpola. Šādā veidā sīpolu sula iekļūs As**sritē un atbrīvosieties no nepatīkamā klepus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment