Intuīcija un mīļoto padoms paglābs jūs no fiasko: finanšu horoskops 2023. gada oktobrim

Sagatavojieties ienirt iespēju un izaicinājumu pasaulē, jo mēs piedāvājam jums finanšu horoskopu 2023. gada oktobrim visām zodiaka zīmēm.

Šis mēnesis nesīs pārmaiņas un notikumus monetārajā sfērā. Katram no jums ir svarīgi zināt, kā vislabāk izmantot šīs ietekmes savos finanšu plānos un stratēģijās.

Astroloģe Inna Ļubimova apgalvo, ka no fiasko paglābs intuīcija un tuvinieku padomi. Tāpēc nebaidieties lūgt palīdzību un vienmēr ieklausāties savā sirdī.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Lai oktobrī piesaistītu finansiālus panākumus, Aunam jāsaglabā pozitīva iekšējā attieksme. Mēnesis var būt nestabils, bet Auns ir spējīgs uz produktivitāti. Ir jācīnās ar negatīvām domām un jāuzmanās pret spontāniem tēriņiem.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsim oktobrī ieteicams sākt ar mājas enerģijas attīrīšanu no negatīvisma, kas palīdzēs izvairīties no finansiālām neveiksmēm. Citiem ir svarīga loma, tāpēc uzturiet ar viņiem pozitīvas attiecības. Iepirkšanos vislabāk veikt draugu vai mīļoto kompānijā.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Oktobrī Dvīņiem intuīcija kļūst par galveno. Ieklausieties savos sapņos un iekšējā balsī, īpaši grūtos brīžos. Koncentrējies uz personīgām lietām, taču neaizmirsti par saviem pienākumiem. Finanšu lietās palīdzēs piesardzība un atbildība.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment