9. novembra dienas horoskops – pārdrošība atmaksāsies!

AUNS

1

Galvenais ir radīt labu iespaidu, kas tev šodien diezgan labi padosies. Jaunas zināšanas, jauni pienākumi – viss jaunais šodien uz tevi atspaidosies pozitīvi.

VĒRSIS

2

Emocionāli pagriezieni attiecībās. Tava stūrgalvība šodien ir jānoliek malā, citādāk pamatīgi kādu nokaitināsi.

DVĪŅI

3

Ja pats apzināsies savas kļūdas, ar šo visu ātrāk varēs tikt galā. Neskrien notikumiem pa priekšu – lai viss rit savu gaitu.

VĒZIS

4

Būs grūti iekļauties šodienā – gribēsi darīt pilnīgi ko citu kā pienākums sauc. Ir vērts mazliet pārkāpt robežas, lai justos labāk.

LAUVA

5

Nevarēsi izšķirties starp tērēšanu un ietaupīšanu – tas būs tiešām grūti. Atceries, ka visiem izdarīt pa prātam nav iespējams.

JAUNAVA

6

Būs grūti atdalīt personīgās lietas no profesionālajām, tomēr koncentrēšanās spējas palīdzēs tikt ar to galā. Saproti, kas tev bija tikai tad, kad vairs tā nav?

SVARI

7

Sevi šodien ir jānostāda pirmajā vietā. Notiek pārmaiņas, kas ļaus uzstādīt jaunus mērķus – tas viss šobrīd ir tikai uz labu.

Lasi vēl: Labākais un motivējošākais padoms, kādu tu būsi lasījis!

SKORPIONS

8

Kārtīgi izskati savus mērķus un rīcības plānus. Nāksies izkāpt no komforta zonas, lai varētu paspert solīti tuvāk saviem mērķiem.

STRĒLNIEKS

9

Personisko informāciju turi slepenībā, citādi to pret tevi var izmantot ļaunprātīgi. Nepakļaujies manipulācijām.

MEŽĀZIS

10

Tērēšanās emociju iespaidā nekad nav laba doma, ja vien neesi miljonārs. Neļauj pieņemt lēmumus citiem savā vietā, lai arī kā to negribētos.

ŪDENSVĪRS

11

Kāda situācija visu novirzīs līdz ļoti dziļām sarunām. Šodien iepazīsies ar kādu cilvēku, no kura daudz varēsi mācīties.

ZIVIS

12

Izveidosi labu kontaktu ar kādu, ar kuru bija pārtrūkušas attiecības. Pievērs lielāku uzmanību savai veselībai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment