9. septembra dienas horoskops – neskaties uz citiem!

AUNS Šodien ir laba diena lieliem tēriņiem, bet jāpadomā par saviem ienākumiem. Neko nevajag sasteigt, citādi pieļausi svarīgas kļūdas.

VĒRSIS Ieklausies signālos, ko tev sūta tavs ķermenis. Šodien tavs organisms ir ļoti jutīgs pret ārējām ietekmēm, noteikti centies ievērot veselīgu dzīvesveidu.

DVĪŅI Šodien mazāk runā, vairāk dari. Nedod nekādus solījumus, jo nespēsi tos īsti izpildīt. Sapratīsi, ka dzīvē laikam esi aizsteidzies uz priekšu par ātru.

VĒZIS Jārīkojas tā, kā liek sirsniņa. Būs iespēja paraudzīties savā tuvākajā nākotnē ar lielu optimismu. Neļauj citu problēmām sabojāt tavu dzīvesprieku.

LAUVA Ļoti lēnām nostādi mērķi, nekur nesteidzoties. Tev jātur ir līdzsvars, nedrīksti uz kaut ko balstīties ar 90%. Domā līdzi tam, ko dari.

JAUNAVA Šodien jutīsies īpaši komfortabli un pašpārliecināti. Domas lidos apkārt jauniem plāniem – šie beidzot tiešām būtu jārealizē. Ir vērts!

SVARI Esi gudrs – skaties, ko cilvēki dara ar to, kas pieder tev. Neliedz citiem laimi tikai tādēļ, ka domā, ka tas tevi slikti ietekmēs. Vairāk realitātes!

SKORPIONS Grūti būs dibināt jaunas attiecības, tādēļ labāk piesargies. Tu labāk palaid garām kādu izdevību, nevis sačakarē to, kas jau ir izveidots.

STRĒLNIEKS Pārsteigumu šodien netrūks. Nevarēsi vien atrauties no patīkamās sajūtas, ko radīs šodienas piedzīvojumi. Šī vienkārši ir tava diena!

MEŽĀZIS Pārdomā labi, pirms pieņem galējo lēmumu. Tev ir jāizvēlas tas, kas tev ir labāks ilgtermiņā – nedomā par šā brīža baudām.

ŪDENSVĪRS Apdomājies, pirms saki kādam to, ko esi jau ilgu laiku slēpis. Dažreiz tiešām baltos melus labāk ir noklusēt. Apdomā labi.

ZIVIS Liksies, ka visi ir nostājušies pret tevi. Ir ieteicams mazliet pielabināties citiem, lai nerastos nepareizs iespaids par tevi. Vairāk dūšas un uz priekšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment