9. septembra dienas horoskops- priecīga diena!

1

AUNS Būs dažādas nesaprašanās, kuras dienas laikā tiks atrisinātas. Šodien ieteicams rūpēties par izskatu un higiēnu.

2

VĒRSIS Harmonisks un sabalansēts garastāvoklis. Attiecības ar cilvēkiem šodien būs tik labas, cik vien iespējams šajā situācijā- iedvesmosi citus.

3

DVĪŅI Šodien tev būs nepieciešama ekstra-doze ar rūpēm un uzmanību. Būsi mazliet par kaprīzu, bet kādu dienu jau tā arī drīkst.

4

VĒZIS Apkārt tev būs jauki cilvēki, kuri vēlēs tikai labu. Neaizmirsti šodien teikt “paldies”. Plāni izdosies un tevi pozitīvi uzlādēs.

5

LAUVA Būs jāpievērš uzmanība detaļām. Jo sīkumaināks būsi, jo labāk. Nāksies iziet no komforta zonas, jo daudz būs jāpalīdz citiem.

6

JAUNAVA Šodien gandrīz viss notiks par labu tev. Neraizējies par darbību sekām, ļaujies spontanitātei. Patīkama kompānija=patīkams garastāvoklis.

7

SVARI Šodien demonstrēsi savu gaumi, nāksies runāt par patīkamām un nepatīkamām lietām. Neesi nepieklājīgs, tev jāsaglabā miers.

8

SKORPIONS Tev nav jābaidās no nepareiza lēmuma pieņemšanas. Riskē! Esi šodien sasniedzams, būs svarīgas ziņas.

9

STRĒLNIEKS Šodien būsi apveltīts ar ļoti lielu pašapziņu. Pat dažādas grūtības sagādās sava veida prieku. Nestrīdies ar citiem.

10

MEŽĀZIS Izmanto šo dienu, lai normalizētu savu stāvokli. Būs jārisina konflikti, bet tajā pašā laikā ļoti jādomā par tuvākajiem plāniem.

11

ŪDENSVĪRS Piedzīvosi atraidījumu, ar ko būs grūti samierināties. Neesi egoists, centies palīdzēt citiem. Atceries, ka ne vienmēr vajag atbildes uz jautājumiem.

12

ZIVIS Laba diena, lai ar savu laipnību un optimismu padarītu kāda cita dzīvi labāku. Liec lepnumu pie malas un padomā par citiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment