9 vietas, kurās neizmantot telefonus

1. Kino seansā

Tu traucēsi gan sev, gan citiem izbaudīt kino. Un galu galā, kādēļ vispār nākt uz kino, ja tu visu laiku pavadīsi pie telefona?

2. Kad pavadi laiku kopā ar saviem tuvākajiem

Būt kopā ar ģimeni ir retums. Bet, kad tev tiešām ir šī iespēja, nepalaid to garām, atrodoties sociālajos tīklos. To tu vari darīt diendienā. Uzzini vairāk par savu ģimeni – kāda ir viņu ikdiena, kā viņi jūtās un ko ikdienā nespēj pateikt citiem. Cieni tos, kas ir ap tevi.

 3. Kad apkārt notiekošais ir daudz aizraujošāks

Un šeit pieminami neskaitāmi piemēri – skaties uz to, kas ir ap tevi, nevis vēlāk noskaties uz to caur telefona ekrānu.

4. Tualetē vai dušā

Un šeit nu ir uzskaitāmi vairāki iemesli, kādēļ tev nevajadzētu lietot telefonu tualetē vai dušā, bet apskatīsim divus galvenos. Pirmkārt, tavs telefons kļūst ārkārtīgi nehigiēnisks. Otrkārt, pastāv milzīgs risks, ka telefons iekritīs ūdenī, un ja nu tev nav triec-ūdens izturīgs telefons, mirklis kļūs skumjš tev. Statistika par uzrāda, ka pēdējo gadu laikā, cilvēki ļoti bieži attopas, ka viņu telefoni ir iekrituši tualetes podā.

 5. Kad ved suni pastaigā

Šī dienas daļa ir pati aizraujošāka tavam sunim – viņš iepazīst savu apkārtni atkal no jauna. Viņš var spēlēties, skrieties un vienkārši izklaidēties. Ja tavs skatiens ir iegrimis telefonā, tu laupi viņam vienu no lielākajiem priekiem.

6. Tikšanās/sapulces laikā

Pirmkārt, tas gluži vienkārši nav pieklājīgi. Bet, otrkārt, tu samazini darba efektivitāti. Vien izdzirdot telefona vibrāciju, cilvēki zaudē fokusu un viņu spēja koncentrēties atkal ir iztraucēta.

7. Kāzu ceremonijā

Pāris noteikti ir noalgojis kāzu fotogrāfu, tādēļ tavi pakalpojumi, iemūžinot kāzu ceremoniju ar viedtālruni, šoreiz nebūs nepieciešami. Ļauj sev izbaudīt šo dienu un priecājies par fotogrāfijām vēlāk.

8. Mašīnā 

Šis ir viens no lielākajiem tabu: nekad nelieto savu viedtālruni, kad esi pie mašīnas stūres. Un pats, pats svarīgākais – nekad neraksti īsziņas, kad esi pie stūres. Tā vietā, iegādājies pastiprinātājus, kas tieši ir piemēroti, lai tu varētu veikt zvanus, atrodoties mašīnā. Neapdraudi citus! Zvans vai īsziņa noteikti var pagaidīt.

9. Gultā 

Kad esi gultā. Vienīgās aktivitātes, kas ir piemērotas gultai ir sekss un miegs. Pārējais nav svarīgs. Turklāt, ja tu nelieto telefonu pirms iemigšanas, tavs miegs uzlabojas. Un kas gan var būt labāks par kārtīgu un veselīgu miegu?

Avots:

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment