9 vīrieši vaļsirdīgi nolēma pastāstīt, kāpēc nekad nekrāpj savas sievietes

Izlasi! Tas ir ļoti interesanti…

Iemeslu, kāpēc cilvēks nolemj krāpt, var būt bezgalīgs skaits: no uzmanības trūkuma, beidzot ar raksturu un temperamentu. Bet kas vīriešiem liek nekad nekrāpt? Par to mums pastāstīja vairāki vīriešišajā, tik ļoti svarīgajā laikā, kad ir vislielākais ģimeņu izjukšanas laiks.

  1. Tā ir audzināšana

“Mani tā uzaudzināja. Turklāt mans tēvs bija jurists ģimenes lietās, tāpēc, jau kopš bērnības esmu spējis novērot, kā dēļ nodevības atsvešinās cilvēki un kā krāpšana iznīcina ģimenes, kā arī tas ļoti skar bērnus. Reiz es solīju sev, ka es nekad nekrāpšu, un es turpinu šo vārdu turēt līdz šai dienai. ”

  1. Kad sieviete viņu mīl par to, kāds viņš ir

“Jūs zināt, man viss ir ne tikai par intimitāti. Jā, tas ir svarīgi. Jā, tās satur attiecības. Bet vissvarīgākais man ir tas, ka viņi mani ir pieņēmusitādu nepilnīgu: nedaudz aoaļīgu, mazliet garlaicīgu, mazliet dīvainu. Mana sieva jau mani pieņēmusi, tāpēc man nav jāmeklē cita māja. ”

  1. Krāpt ir dārgi

“Pēc sirdsapziņas ņemot, tas ir ļoti dārgi. Mans draugs papildus sievai un diviem bērniem uztur vēl arī mīļāko, viņam pat naudas alum nekad nav.”

  1. Pārāk daudz pārdzīvojumu

“Dažreiz, kad es ieraugu skaistu meiteni un domāju par viņu, nu, jūs zināt, kādā kontekstā, mans impulss sāk paātrināties un manas plaukstas svīst. Tās nav tikai bailes no notveršanas, bet gan pārāk biežā melošana. Pat, ja es vienu reizi krāpšu, man būs jāmelo līdz pat beigām. Un vēl atcerēties šos melus. Es domāju, ka nodevība man atņems gan ģimenes locekļus, gan draugus, kā arī kolēģu cieņu, un pats svarīgākais – es pats sevi nevaru uzskatīt par cienīgu pēc tam. ”

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment