10 veidi, kā kaķi izrāda jums savu mīlestību. Daudzi to nemaz nezina

Kaķi vienmēr ir bijuši mājdzīvnieki, kas dzīvo blakus cilvēkiem, nodrošinot viņiem labumu. Ar interneta ienākšanu mūsu dzīvēs, kaķu popularitāte ir eksplodējusi, padarot tos par ļoti iemīļotiem mājdzīvniekiem.

 

Daudzi cilvēki uzskata, ka kaķi ir neparasti dzīvnieki un ka viņi nevar izrādīt cilvēkam mīlestību.

Daži pat uzskata kaķus par vienaldzīgiem un mazsvarīgiem. Tomēr tie, kuri ir kaķu saimnieki, labi zina, ka tas nav taisnība, jo šie mājdzīvnieki, tāpat kā suņi, spēj izrādīt mīlestību. Lai gan viņu veids, kā izrādīt mīlestību, ir savādāks, tas ne vienmēr ir acīmredzams.

 

1.Kad kaķis staigā pa jums, mīcīdams ar ķepām – tā nav tikai masāža.

Tie ir atmiņu fragmenti par pirmajām dzīves dienām. Mazi kaķēni maigās kustībās masē savas mātes krūtis, lai izdalītu pienu. Reizēm šīs kustības var būt tik enerģiskas, ka radās nelielas neērtības, taču mēs jutāmies pagodināti par šo mirkli.

 

2. Dāvana – tā vienmēr ir dāvana, lai cik dīvaini tā arī neizskatītos.

 

Cilvēki, kuriem ir kaķis, noteikti ir pieredzējuši neparastas dāvanas, kas atrodas uz paklāja, spilvena vai pat citur. Dažreiz tas var izraisīt šoku vai bailes, it īpaši, ja kaķis nāk ar ķirzaku vai nelielu putniņu uz spilvena. Tomēr mēs neaizmirstam, ka katrs šāds dāvanu moments ir īpašs un jāatzīst kaķa mīlestība un rūpes.

 

3.Ja kaķis ar savu galvu pieglaužas jūsējai – viņš uzsver, ka jūs piederat viņam

Ja pavērosiet lauvas viņu dabīgajā vidē, var pamanīt, ka cilts locekļi bieži vien paberzē pieri un vaigu viens pie otra. Lieta tāda, ka kaķiem dziedzeri ir izmētāti faktiski pa visu ķermenim, un berzēšanās ir veids, kā “iezīmēt” sugu ar savu smaku, kas pastiprina saikni barā.

 

4,Ja kaķis skatās uz jums, un dažreiz pat sašaurina acis – uzskatiet, ka kaķis jūs nupat noskūpstīja

Lasi arī: Pēc šī mēslojuma burkāni izaugs ātri: jūs nezināsiet, ko iesākt ar ražu

Kaķa skatiens ir līdzīgs skūpstam. Kad kaķis jūs skatās šašaurinot acis, tas izpauž savu mīlestību un mieru.

 

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment