Nokļūstiet uz veiksmes viļņa: veiksmīgākās dienas vēlmju izteikšanai 2023. gada septembrī

Dziednieciskā šamane Kažeta Ahmetžanova ir nosaukusi 2023. gada septembra dienas, kad vajadzētu noskaņoties uz laimes un panākumu viļņa, izmantojot visu šī laika pozitīvāko enerģiju.

Kurās septembra dienās Visumam vislabāk lūgt savas visdziļākās vēlmes, noskaidroja ziņu portāla Dzentlmenis.lv žurnālisti.

 

Labvēlīgas 2023. gada septembra dienas, kad var izteikt vēlmes

Svarīgākās lietas šajā mēnesī vislabāk ir plānot 6., 7. un 13. mēneša dienā.

Vislabāk ir vēlēties pusnaktī, kad Mēness ir skaidri redzams debesīs. Jo skaidrāks laiks šajā dienā, jo vairāk enerģijas dod Mēness, jo ātrāk piepildīsies jūsu vēlēšanās.

Pilnmēness vienmēr ir ticis uzskatīts par enerģētiski spēcīgāko debesu ķermeni, kas spēj iedarboties uz cilvēkiem ar maģisku ietekmi. Pilnmēness laikā mūsu nakts debesu gaismekļa enerģija ir tik spēcīga, ka tā var ne tikai ietekmēt cilvēku rīcību, bet arī dot tiem tādu enerģijas lādiņu, ka cilvēki var saņemt no Visuma to, ko vēlas.

Precīzs Pilnmēness palīdzēs jums īstenot sarežģītākas un vērienīgākas vēlmes. Mēness būs īpaši spēcīgs 10. septembrī. Šajā laikā debesu spīdekļa enerģija sasniegs to maksimumu, kad cilvēks var piespiest savu prātu un vēlmi iesaistīt Visumu laimīgā nākotnē. Īpaši spēcīgs brīdis pievērsties Mēnesim ir 10. septembrī pulksten 11:59.

 

23. septembris – rudens ekvinokcija


Rudens ekvinokcija 2023. gadā iestāsies 23. septembrī plkst. 08:49. Tas izlīdzina dienu un nakti visā Zemeslodeslodes teritorijā. Šajā laikā Saule šķērsos debesu ekvatoru un pārvietosies no ziemeļu puslodes uz dienvidu puslodi.

Tiek uzskatīts, ka šajā laikā Saule atver vārtus uz debesīm, un cilvēks var lūgt palīdzību augstākajiem spēkiem. Taču pirms tam ir pieņemts veikt dažādas attīrīšanās prakses, iztīrīt māju, izmest vecās lietas un tikai tad vērsties pie Visuma ar lūgumiem un izteikt vēlējumus.

Pirmā Mēness diena 2023. gada septembrī

Mēness kalendārā ir vēl viena svarīga diena, kurā var izteikt vēlējumus, – tā ir pirmā Mēness diena. Jaunmēness būs 2023. gada 15. septembrī. Taču šīm dienām ir neparasta iezīme – tās ir ļoti īsas.

Pirmā Mēness diena ilgs no 4 stundām 40 minūtēm līdz 5 stundām 59 minūtēm. Mēness šajā laikā atradīsies Jaunavas zīmē.

Šajā laikā ir ļoti svarīgi noskaņoties uz pozitīvā viļņa, sākt skaitīt jaunu dzīves posmu un lūgt Visumam piepildīt jūsu dziļākās vēlmes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment