Ušakova jaunais tēls izbrīnīja viņa sekotājus: “Nils Ušakovs, savos 47 gados ir mainījies…”

Nils Ušakovs ir Latvijas politiķis, kas ieguvis plašu atpazīstamību un popularitāti Latvijā. Viņš piedalījies vairākās politiskajās partijās un ieņēmis vairākas augstas amatpersonas Latvijas politikā.

Ušakovs dzimis 1976. gadā un ir pabeidzis Latvijas Universitāti, iegūstot tiesību zinātņu izglītību.

Viņš ieguva vislielāko slavu, būdams Rīgas mērs, amatā, kuru viņš ieņēma no 2009. līdz 2019. gadam. Kā Rīgas mērs, Ušakovs bija iesaistīts dažādos pilsētas attīstības projektos un politikas veidošanā, un viņam bija liela ietekme uz Rīgas pilsētas dzīvi.

Viņš bija arī sociāldemokrātiskās partijas “Saskaņa” vadītājs un deputāts Latvijas Satversmes Sapulcē. Tomēr viņš tika kritizēts un apstrīdēts par dažām politiskajām izvēlēm un darbībām, un tas izraisīja politiskus strīdus un diskusijas valsts līmenī.

Nils Ušakovs ir politiķis ar izteiktu sabiedriskās darbības pieredzi un viedokļiem, kas ir ietekmējuši Latvijas politisko ainu. Viņš ir bijis būtisks figūra Latvijas politiskajā dzīvē un tālāk sekojot sabiedriskajiem notikumiem.

Vai nu laiks prasa savu samaksu, vai Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja uzsākta lieta par kukuļņemšanu ir izraisījusi to, ka Eiroparlamenta deputāts Nils Ušakovs ir pilnībā nosirmojis, sasniedzot nieka 47 gadus vecumu, tā ziņo izdevums “Kas Jauns”.

Pagājušajā nedēļā Ušakovs dalījās ar attēlu no savām brīvdienu izklaidēm Bulduru pludmalē sociālajos tīklos, un tajā iespējams novērot,cik ļoti viņš ir nosirmojis,

vēsta izdevums.

 

Ušakova jaunais izskats pārsteidza viņa sekotājus. Daži teica, ka tagad Nils ir pārvērties par ļoti līdzīgu publicistam Lato Lapsam, kamēr citi pasmeja, ka viņš atgādina Krievijas dziedātāju Filipsu Kirkorovu.

 

stāsta “Kas Jauns”.

 

Sirmumu var redzēt arī Ušakova jaunākajos sociālo tīklu ierakstos:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment