Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
Tevi arī varētu interesēt
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Šefpavārs Mārtiņš Sirmais mūziķim Mikam Dukuram un viņa līgavai Endijai parāda, kā pagatavot kartupeļu sacepumu: lai izdotos perfekti, ir tikai viens triksby Laura Blūma
- Ar kādiem mēslošanas līdzekļiem barot peonijas, lai ziedi būtu sulīgi, koši un ziedētu ilgu laikuby Anete Vītola
- Tiek nosaukts likumsargu 360 grādu auto kameras biežāk fiksētais pārkāpums Latvijā – daudzi pieļauj vienu un to pašu kļūduby Sandra Ločmele