Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Vasara ņem pauzi: sinoptiķi brīdina par aukstu un lietainu dienu virkni beidzamajā jūnija nedēļāby Sandra Vīgante
- Ja jūsu gurķi sāk dzeltēt, tā ir slikta zīme: pieredzējuši dārzkopji iesaka nekavēties un apstrādāt augus ar šiem līdzekļiemby Laura Andersone
- Es nekad vairs nemazgāju veļu “ātrās mazgāšanas” režīmā, jo uzzināju 7 nepatīkamus šī režīma trūkumusby Ļena Sokolova