Lai pagatavotu sulīgu un maigu vistas krūtiņu, vispirms veselo vistu sadalām un atbrīvojam krūtiņu no kauliem, bet pēc tam filejas rūpīgi nosusinām, izmantojot papīra dvieļus.
Tad fileju var apkaisīt ar sāli, papriku un pievienot citas iecienītākās garšvielas.
Lai garšvielas labāk iesūktos, fileju varam sarīvēt un 15-20 minūtes ļaut marinēties siltā vietā. Paprika labi iesūcas un palīdz saglabāt krūtiņas krāsu.
Tad sākam pašu gatavošanas procesu. Katliņā ielejam 500-600 mililitru piena un uzvārām. Tad uzmanīgi ieliekam vistas fileju katliņā. Kad piens atkal uzvārās, gatavojam krūtiņu tieši vienu minūti.
Pēc tam katliņam uzliekam vāku un ietinam siltā segā. Vairāki eksperti iesaka mērcēt krūtiņu pienā tikai divas līdz trīs stundas, bet – lai gaļa būtu pilnībā gatava, labāk to noturēt siltumā četras stundas.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Mans draugs no Rīgas, aizgāja uz randiņu ar amerikānieti, bet ātri aizbēga – kas viņam nepatika
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti
- Kad vīrs teica, ka grib aiziet, es viņam uzdevu tikai vienu jautājumu
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes
- Dzīvoklis Zviedrijā ar āķi: vispirms ievācies, tad gribas aizbēgt no tā, lai gan šādi dzīvo paši zviedri