Lai pagatavotu sulīgu un maigu vistas krūtiņu, vispirms veselo vistu sadalām un atbrīvojam krūtiņu no kauliem, bet pēc tam filejas rūpīgi nosusinām, izmantojot papīra dvieļus.
Tad fileju var apkaisīt ar sāli, papriku un pievienot citas iecienītākās garšvielas.
Lai garšvielas labāk iesūktos, fileju varam sarīvēt un 15-20 minūtes ļaut marinēties siltā vietā. Paprika labi iesūcas un palīdz saglabāt krūtiņas krāsu.
Tad sākam pašu gatavošanas procesu. Katliņā ielejam 500-600 mililitru piena un uzvārām. Tad uzmanīgi ieliekam vistas fileju katliņā. Kad piens atkal uzvārās, gatavojam krūtiņu tieši vienu minūti.
Pēc tam katliņam uzliekam vāku un ietinam siltā segā. Vairāki eksperti iesaka mērcēt krūtiņu pienā tikai divas līdz trīs stundas, bet – lai gaļa būtu pilnībā gatava, labāk to noturēt siltumā četras stundas.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Ar kādiem mēslošanas līdzekļiem barot peonijas, lai ziedi būtu sulīgi, koši un ziedētu ilgu laikuby Anete Vītola
- Tiek nosaukts likumsargu 360 grādu auto kameras biežāk fiksētais pārkāpums Latvijā – daudzi pieļauj vienu un to pašu kļūduby Sandra Ločmele
- Kad uzzināju, pie kā tas varētu patiesībā novest, es vairs neatstāju veļas mašīnas durvis vaļāby Jeļena Kuzmenko