Kotletes ir viens no visu iecienītākajiem ēdieniem. Ir daudz recepšu, kā tās pagatavot. Tomēr, ja gatavo ar šķiņķi, to garša būs pavisam cita.
Kāpostu kotletes ar šķiņķi ir lieliski piemērotas kā piedeva vai pamatēdiens pusdienām un vakariņām. Tās noteikti būs iecienītas.
Sastāvdaļas:
Lasi vēl: Cepta vārītā desa: pionieru nometņu dalībniekiem un rūpnīcu strādniekiem tā garšoja vairāk nekā kotletes. Īsts padomjlaika hits!
300 g baltie kāposti
350 g kartupeļi
2 ēdamkarotes olīveļļa
1 ķiploka daiviņa
120 g šķiņķis
1 ola
2 ēdamkarotes rīvēts parmezāns
80 g rīvmaize
Sāls – pēc garšas
60 ml saulespuķu eļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Tagad es vienmēr katrā istabā ievietoju glāzi ar sāli. Viesnīcas istabene man parādīja vienkāršu knifiņuby Rinalds Bergmanis
- Nevēlos mainīt savu uzvārdu – kā reaģēt, ja topošā vīra ģimenei tas nepatīkby Rinalds Bergmanis