Kotletes ir viens no visu iecienītākajiem ēdieniem. Ir daudz recepšu, kā tās pagatavot. Tomēr, ja gatavo ar šķiņķi, to garša būs pavisam cita.
Kāpostu kotletes ar šķiņķi ir lieliski piemērotas kā piedeva vai pamatēdiens pusdienām un vakariņām. Tās noteikti būs iecienītas.
Sastāvdaļas:
Lasi vēl: Cepta vārītā desa: pionieru nometņu dalībniekiem un rūpnīcu strādniekiem tā garšoja vairāk nekā kotletes. Īsts padomjlaika hits!
300 g baltie kāposti
350 g kartupeļi
2 ēdamkarotes olīveļļa
1 ķiploka daiviņa
120 g šķiņķis
1 ola
2 ēdamkarotes rīvēts parmezāns
80 g rīvmaize
Sāls – pēc garšas
60 ml saulespuķu eļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Sievu uz mežu sēņot vairs nelaidīs! Talsu novada mežā parādījies “nelūgts” ciemiņš, kas pārsteidzis pat pieredzējušus medniekusby Laura Andersone
- Mierīgi braucu, kad pēkšņi mani notur likumsargi un atņem vadītāja apliecību: vēlāk uzzināju kāpēcby Sandra Vīgante
- Draugs no Tunisijas mums parādīja, kā šakšuku gatavoja viņa vecmāmiņa: ļoti, ļoti garšīgs un sātīgs brokastu ēdiensby Laura Andersone