Marinēti šampinjoni ir mana mīļākā uzkoda, ko uztaisu vien 7 minūšu laikā.
Izmantojot šo recepti, šampinjonus var iemarinēt ātri un vienkārši, bet garšas ziņā tie neatpaliek no sēnēm, kas pagatavotas atbilstoši ilglaicīgās marinēšanas metodēm.
Jau sen esmu atteikusies no marinētu sēņu pirkšanas, labprātāk gatavoju šampinjonus pēc šīs receptes. Tie ir ideāli piemēroti salātiem un kā piedeva kartupeļiem.
VIDEO:
Sastāvdaļas:
1 kilograms šampinjonu;
2 ēdamkarotes cukura;
1 ēdamkarote sāls;
4 ēdamkarotes etiķa;
4 ēdamkarotes augu eļļas;
10-12 smaržīgo piparu graudi;
2-3 lauru lapas;
2-3 krustnagliņas.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Sešām zodiaka zīmēm novembris nesīs pelnītas iespējas un atbalstu par viņu neatlaidību
- Pievieno telpai vienu vienkāršu lietu, kas uzsūc lieko mitrumu, lai veļa ziemā izžūtu daudz ātrāk
- “Es nekad nebraucu ar atvērtu logu un neiesaku to arī jums”: es izskaidroju, kāpēc logus braucošā automašīnā vajadzētu turēt aizvērtus
- “Pats nekur nestrādā!”: modes mākslinieks Dāvids skarbi izteicies par pazīstamu latviešu mācītāju (+ VIDEO)
- Makšķernieks Mēmeles upē noķēra mazu karūsu un ielika to akvārijā – vēlāk tā kļuva par pagasta sensāciju
- Vārīti ceptie kartupeļi sanāks īpaši kraukšķīgi, ja ūdenim pievienosiet vienu parastu sastāvdaļu








