Vīna mērce uzlabos jebkuras gaļas garšu.
Lai arī decembra svētki beigušies, daudzi sāk domāt, ar ko vēl palutināt ģimeni un draugus. Tāpēc piedāvājam jums šādu interesantu recepti, kas sajūsminās ikvienu gaļas mīli!
Sastāvdaļas:
Cūkgaļa (augšstilba gaļa) – 600 līdz 700 g
Kūpināti tauki – 60 g
Sēnes – 60 g
Sīpoli – 30 g
Burkāni – 60 g
Pētersīļa sakne – 40 g
Selerijas sakne – 30 g
Melnie piparu zirnīši – 10 līdz 12
Sinepes – 1 tējkarote
Ceturtdaļa citrona miziņa
Milti – 10 g
Sausais sarkanvīns – 200 g
Skābais krējums – 200 g
Sāls – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Tētis novēlēja Valmieras māju abām māsām – pusi uz pusi: Anna uzreiz gribēja to pārdot, bet Elizabete bija kategoriski pret…by Laura Andersone
- Es nodzīvoju kopā ar sievu 34 gadus Dobelē, bet tagad esmu iemīlējies citā: mans stāstsby Rinalds Zembergs
- Pēc tam, kad vīrs mani pameta, pie manis Dobelē negaidīti atbrauca vīramāte — vēl tagad nesaprotu kas notikaby Rinalds Zembergs