Cūkgaļa sarkanvīna mērcē: recepte soli pa solim

Pagatavošana

Gaļu pārziež ar speķi, sāli un 3-4 minūtes no visām pusēm apcep karstos taukos.

Dārzeņus sagriež riņķīšos un liek zem gaļas. Virsū pārkaisa smalki sagrieztas sēnes.

Pievieno melnos piparus, citrona miziņu un 10 g vīna.

Visu sautē zem vāka, vajadzības gadījumā pielejot nedaudz karsta ūdens.

Lasi vēl: Kodes burtiski izlidos no garderobes: šie tautas līdzekļi izglābs jūsu apģērbu no kaitēkļiem

Kad gaļa ir gandrīz gatava, ievieto to karstā cepeškrāsnī, laiku pa laikam aplejot ar cepamajiem taukiem. Cep, līdz gaļa kļūst brūna.

Sajauc atlikušo vīnu, miltus, sinepes, pārlej ar to gaļu un ļauj tai sautēties vēl 3-4 minūtes.

Gaļu izņem, sagriež šķēlēs. Mērci vēlreiz pārlej pār sagriezto gaļu. Pasniedz dārzeņus kā piedevu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment