Biezpiena pankūkas: tā gatavoja mana vecmāmiņa, mamma un tagad es! Dalos ar recepti

Viena no garšīgākajām un populārākajām biezpiena ēdienreizēm ir biezpiena pankūkas. Šīs pankūkas ir viegli pagatavojamas un piedāvā veselīgu un barojošu ēdienu gan brokastīs, gan pusdienās vai vakariņās.

Lai sagatavotu biezpiena pankūkas, parasti tiek izmantots biezpiens, olas, milti un cukurs. Iegūtā masa tiek cepta uz pannas, līdz tā iegūst zeltainu krāsu un pankūkas kļūst gatavas baudīšanai.

Biezpiena pankūkas var būt izcils veids, kā iekļaut biezpienu ikdienas ēdienkartē. Tās ir ne tikai garšīgas, bet arī bagātas ar proteīniem, kas ir īpaši svarīgi tiem, kuri vēlas uzturēt veselīgu ķermeņa masu un uzturēties enerģiski visu dienu.

Biezpiens un biezpiena pankūkas piedāvā ne tikai lielisku garšu, bet arī veselīgu uzturu ar daudzām labvēlīgām īpašībām. Tāpēc šis piena produkts bieži vien ir iecienīts ne tikai pieaugušo, bet arī bērnu vidū, kuriem ir nepieciešama pareiza un uzturvielām bagāta ēdināšana, lai nodrošinātu veselīgu augšanu un attīstību.

Mana mīļākā pildīto pankūku recepte! Tās ir ideālas ap Lieldienu laiku un pēc šādas receptes tās gatavoja mana vecmāmiņa, mamma un tagad arī es.

Šis ir kļuvis par mūsu ģimenes tradicionālo ēdienu un vienmēr to gatavojam daudz, lai pietiktu ilgākam laikam. Izmērā šīs biezpiena pankūciņas sanāk maziņas, gandrīz kā uzkoda!

Sastāvdaļas

olas -10 gab.
piens – 1 l
kartupeļu ciete -10 ēd.k. (150 g)
sāls – 1 tējk
cukurs – 2 ēd.k
augu eļļa – 2 ēdamk.

Pildījumam

biezpiens -1 kg
cukurs – 3-4 ēdamk. (vai pēc garšas)
olas -2 gab.
sviests – 200 g

Lasi arī: Maizi kotletēs vairāk nepievienoju. Man ir cita recepte: kotletes sanāk vēl sulīgākas un garšīgākas

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment