Maizi kotletēs vairāk nepievienoju. Man ir cita recepte: kotletes sanāk vēl sulīgākas un garšīgākas

Kotletes parādījās franču virtuvē aptuveni 18. gadsimtā. Tās gatavoja no vesela gaļas gabala, proti, ribām. Mūsu valstī šāda kotlešu gatavošanas metode nav iesakņojusies.

 

Šī iemesla dēļ gaļu sāka sasmalcināt mazos gabaliņos un sajaukt ar garšvielām.

Pēc gaļasmašīnas izgudrošanas kotlešu gatavošana atkal mainījās. Smalki sagrieztu gaļu papildus izlaida caur gaļas mašīnu, veidojot malto gaļu.

Šis izgudrojums īpaši patika padomju ēdnīcu pavāriem, jo ​​papildus gaļai caur gaļas mašīnu varēja izlaist maizi, kartupeļus un sīpolus. Šīs sastāvdaļas tika pievienotas gaļai, lai iegūtu vairāk kotlešu.

Kotlešu receptes ar maizi bija aktuālas deficīta periodā. Tagad mēs iesakām kotletes gatavot bez maizes, lai saglabātu ēdiena sulīgumu.

Maize spēj palielināt maltās gaļas masu, kas nozīmē, ka var pagatavot vairāk kotletes. Bet šīm kotletēm var būt zināms skābums, kas sabojā iespaidu par visu ēdienu.

Lasi arī: Gribu dzīvot kopā ar dēla ģimeni, kontrolēt un komandēt. Es viņu izaudzināju un izskoloju, vai man tiešām nav šādu tiesību?

Tāpēc ir viena cita metode, kā saglabāt kotlešu sulīgumu un maigumu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko vajag pievienot kotletei, lai tā būtu sulīga un maiga

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment