Visprecīzākā prognoze visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada februārim

2024. gads tikai sākas, daudzi jau ir sajutuši jaunas tendences un sākuši veidot dažus nākotnes plānus. Daži, gluži pretēji, nolēma apstāties un atpūsties, pirms izdarīja tālāku grūdienu. 

Vispārīgās tendences 2024. gada februārim visām zīmēm

Līdz februāra trešajai dekādei, cenšoties atjaunot savu kārtību, cilvēki mēdz burkānu vietā izmantot nūjas un pat sagrozīt likumus vai pamatprincipus, lai iegūtu kontroli pār situāciju un piespiestu citus dzīvot pēc saviem jaunajiem noteikumiem. Tāpēc mēģiniet nepārkāpt citu cilvēku robežas, mēģinot izveidot savu. Bet mēnesis ir labvēlīgs koncepcijām visās nozīmēs, vai tie būtu jauni biznesa pasākumi, darba un radoši projekti, plānu īstenošana vai burtiska apaugļošana, pat mākslīga.

Prognoze 2024. gada februārim visām zvaigžņu zīmēm

Auns

Pirmā dekāde ir auglīga, lai veiktu sen ieplānotus rutīnas darbus, kuriem tuvojas termiņi, lai mācītos no sava amata meistariem, iekļautos jaunās domubiedru kopienās, rūpētos par vecākajiem, draugiem un savu veselību. Ārēju prasību dēļ var pieaugt neapmierinātība ar sevi, kas radīs konfliktus. Jāatzīst savas vājības, jāieņem studenta pozīcija un jālūdz palīdzība pieredzējušākiem, un līdz otrajai dekādei jāmaina iedibinātā kārtība, lai sāktu dzīvot jaunā veidā.

Svarīgi arī ļaunprātīgi neizmantot alkoholu un nevienam neuzticēties finansiāli. Otrajā dekādē tiek gaidīti centieni jebkurā jomā. Trešā dekāde palīdzēs labot nepilnības darbā, uzlabot veselību, izdarīt izvēli par labu nobriedušākai, atturīgākai pozīcijai, taču ceļojot jābūt uzmanīgākam.

Vērsis

Februāris ir bagāts ar izmaiņām plānos, tāpēc nedomā pārāk tālu – esi elastīgs, atstājot vietu spontānai improvizācijai. Tiek mudināts uzņemties atbildību par savām izvēlēm, izrādīt individualitāti, gremdēties radošumā, citu kultūru izpētē vai garīgajā attīstībā, iesaistīties labdarībā un pabeigt jebkurus procesus, īpaši no pagātnes. Bet sākums ir grūts, jo domāšana nedarbojas labi, un apkārt ir daudz pārpratumu.

Loģikas vietā labāk izmantot intuīciju un neļauties skaidrojumiem, kāpēc tu nolēmi rīkoties tā vai citādi. Dariet tā, kā jūtaties, it īpaši pēc tam, kad pirmajās desmit dienās pats uzzināt kompromitējošu informāciju par citu cilvēku vājībām. Šomēnes ļoti iespējams nostalģija un atsauces uz pagātni, ļaušanās dažādām atkarībām, kā arī traumas vai zaudējumi neuzmanības dēļ, tāpēc ieteicams vairāk atpūsties un nevienam neuzticēties.

Dvīņi

Mēneša pirmās desmit dienas sniedz iespēju būt jaunos apstākļos, pieticīgākos vai prasīgākos, lai ņemtu vērā citu cilvēku viedokli. Nevajadzētu noraidīt iespēju apgūt jaunas lietas no tiem, kuri kādā jautājumā ir labāk pārzina. Mēneša pirmajā pusē jāpieliek pūles, lai cīnītos ar savu un citu cilvēku neizdarību. Mēneša otrajā pusē jūsu pūles vainagosies panākumiem neatkarīgi no tā, vai tas attiecas uz izskatu, veselību, ieguvumiem vai jūsu darba novērtēšanu un atalgojumu.

Ja kāds jums aiz muguras plānoja intrigas, viņš jūs par to informēs un palīdzēs iztīrīt “netīrumus” no apkārtējās vides. Februāra sākumā, vidū un beigās iestāsies bezizejas stāvoklis, kad tas ir saplēsts gabalos un nākas izdarīt smagas izvēles, jo visu, ko vēlies, nav iespējams apvienot. Varbūt labāk vispār paņemt pauzi, attālināties no notiekošā, lai izvērtētu kopainu un saprastu, kā labāk rīkoties.

Vēzis

Ja tu nelūgsi palīdzību, nekas nenotiks. Šī ir mācība, kas Vēžiem jāapgūst februārī. Būdams diezgan pašpietiekams pārstāvis, jūs reti meklējat padomu vai lūdzat atbalstošu plecu. Tomēr tas ir velti: deleģējot dažas lietas un uzdevumus partnerim, draugam vai ģimenes loceklim, jūs varat sasniegt lielus augstumus un saprast, ka staigāt plecu pie pleca ar kādu ir ļoti izdevīga un racionāla pozīcija.

Turklāt šī taktika palīdzēs jums februārī ievērojami palielināt ienākumus, kas jums var nākt no dažādiem avotiem.

Lauva

Februārī visas domas grozīsies ap partnerattiecību, radniecības un attiecību jautājumiem starp cilvēkiem. Jūsu zīmei dabiski ir plaši atvērta sirds, kas ir gatava dalīties jūtās, siltumā un rūpēs. Jauns mēness 9. februārī liks paskatīties uz pilnīgi jaunu attiecību modeli. Tiem, kuri jau ir partnerattiecībās un neplāno neko mainīt, sāksies pilnīgi jauns posms.

Un tie, kuri vēl nav satikuši savu dvēseles radinieku, varat sākt iet uz randiņiem un uzaicināt uz vakariņām cilvēku, kas jums jau sen ir iepaticies. Brīnišķīga diena romantiskām tikšanām iekrīt 22. februārī.

Jaunava

24. februārī tavā zīmē būs pilnmēness. Ikreiz, kad šis notikums iekrīt mūsu pašu zīmē, notiek sava veida kulminācija vai atbrīvošanās. Situācijas, kuras satrauc jau ilgu laiku, beidzot nonāk pie sava loģiskā noslēguma. Tagad kļūst acīmredzami nesaprotami dzīves apstākļi. Turklāt Jaunavām februārī der uzdot sev vairākus jautājumus.

Kas šobrīd notiek manā dzīvē? Vai tas ir tieši mans ceļš? Vai es pietiekami labi rūpējos par savu veselību?

Lasi vēl: Veiksmes horoskops 2024. gadam

Vai attiecības sākas vai beidzas? No kā man jāatsakās? Kādus jaunus ieradumus jūs varat iekļaut savā dzīvē? Jā, ir tik daudz jautājumu, bet tie visi būs ļoti svarīgi. Jūs varat nolemt dot solījumu uzlabot savu rutīnu, uzturu vai pievienot savai ikdienas dzīvei vairāk vingrinājumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment