Nu ļoti garšīga zupa! Tik garšīgu zupu sen nebiju ēdusi! Garša ir pārsteidzoša, taču atšķirībā no jebkuras citas zupas! Un tas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams!
Lai pagatavotu, mums vajag 3 zaļos saldos piparus. No pipariem izņem sēklas un sagriež ļoti mazos kubiņos.
Vienā pannā visu gatavo uzreiz, ielej augu eļļu, uzkarsē un ieber piparus, viegli apcep, burtiski 1 minūti.
Tālāk ņem divus vidēja izmēra burkānus, sarīvē uz rupjās rīves un pievieno pannā ar pipariem, apcep 2-3 minūtes.
Tālāk ņemam zaļumus: vispirms vajag ķekaru zaļo sīpolu un ķekaru dilles. Zaļumus sakapā ar nazi, dilles atstāj malā, bet sīpolus ieber pannā ar papriku un burkāniem.
Pievieno vienu ēdamkaroti sviesta un apcep vēl 2-3 minūtes.
Tad pannā ber 100 gramus miltu, visu kārtīgi samaisa un apcep miltus ar sīpoliem, burkāniem un papriku 2 minūtes.
Lasi vēl: “Viņi atklās dārgumu”: laime un veiksme sagaida 4 zodiaka zīmes 2024. gada februāra otrajā pusē
Lasi vēl: Mūžībā devusies filmas “Briljanta roka” spilgtā aktrise
Miltiem vajadzētu nedaudz apbrūnināt.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Aizbraucu uz Cēsīm, satiku vīrieti un iemīlējos līdz ausīm, bet viņš uzstādīja vienu noteikumu – tagad nezinu, ko iesāktby Rinalds Bergmanis
- Ko patiesibā par tevi var pastāstīt tavs dzimšanas gada pēdējais ciparsby Rinalds Bergmanis
- Kas liek izskatīties vecākai jeb – ko labāk nevilkt pēc 50by Oskars Andersons