· Burkāni – 1 gab.;
· Sīpols – 1 gab.;
· Olas – 2 gab.;
· Vārītas olas – 2 gab.;
· Skābais krējums 20% – 4 ēd.k.;
· Milti – 90 gr.;
· Cepamais pulveris – 1 tējk;
· Sāls, pipari.
Pildījumam jāizvāra vēl pāris cieti vārītas olas, tāpēc iesaku to izdarīt iepriekš.
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves.
Sīpolus sagriež mazos kubiņos un kāpostus sagriež strēmelītēs.
Uzkarsē pannu ar augu eļļu un liek uz tās sīpolus un burkānus. Cepiet tos līdz zeltaini brūnai, maisot. Vāra uz mērenas uguns. Pievieno kāpostus.
Sāliet sastāvdaļas un atsevišķi pagatavojiet mīklu sacepumam. Lai nodrošinātu, ka tas cepeškrāsnī paceļas, gatavojot, izmantojiet produktus istabas temperatūrā.
Ievērojot vienkāršus padomus, jums veiksies. Vai jūs vienmēr ievērojat receptes?
Sakuļ vistas olas, pārlej ar saldo krējumu un pievieno cepamo pulveri un miltus. Pievienojiet sāli un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Vārītās olas sagriež nelielos kubiņos.
Pievieno ceptiem kāpostiem.
Pildījumu kārtīgi samaisa un uzreiz var uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180°. Ēdiens tiek pagatavojas ātri. Man tas aizņem vidēji 30 minūtes. Gatavību nosakiet personīgi, jo katrai virtuvei ir savas krāsniņu īpašības.
Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosauca dzimšanas datumus, kurus 2024. gads apdāvinās ar naudu
Salieciet sacepumu cepamajā traukā.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Gulēju viena Rīgas savā dzīvoklī, kad pēkšņi sajutu, ka kāds nolaiza manu roku — un tas nebija kaķis
- Kāpēc viņas atsakās no laulībām: 4 iemesli, kāpēc sievietēm patiesībā nav vajadzīgas attiecības un kāda ir to priekšrocība
- Tas sāksies 28. novembrī un ilgs 200 stundas pēc kārtas: sinoptiķi prognozē laikapstākļus
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Profesors Anatolijs Danilāns ar trāpīgu teikumu pasaka savas pārdomas par Latviju (+ VIDEO)












