· Burkāni – 1 gab.;
· Sīpols – 1 gab.;
· Olas – 2 gab.;
· Vārītas olas – 2 gab.;
· Skābais krējums 20% – 4 ēd.k.;
· Milti – 90 gr.;
· Cepamais pulveris – 1 tējk;
· Sāls, pipari.
Pildījumam jāizvāra vēl pāris cieti vārītas olas, tāpēc iesaku to izdarīt iepriekš.
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves.
Sīpolus sagriež mazos kubiņos un kāpostus sagriež strēmelītēs.
Uzkarsē pannu ar augu eļļu un liek uz tās sīpolus un burkānus. Cepiet tos līdz zeltaini brūnai, maisot. Vāra uz mērenas uguns. Pievieno kāpostus.
Sāliet sastāvdaļas un atsevišķi pagatavojiet mīklu sacepumam. Lai nodrošinātu, ka tas cepeškrāsnī paceļas, gatavojot, izmantojiet produktus istabas temperatūrā.
Ievērojot vienkāršus padomus, jums veiksies. Vai jūs vienmēr ievērojat receptes?
Sakuļ vistas olas, pārlej ar saldo krējumu un pievieno cepamo pulveri un miltus. Pievienojiet sāli un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Vārītās olas sagriež nelielos kubiņos.
Pievieno ceptiem kāpostiem.
Pildījumu kārtīgi samaisa un uzreiz var uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180°. Ēdiens tiek pagatavojas ātri. Man tas aizņem vidēji 30 minūtes. Gatavību nosakiet personīgi, jo katrai virtuvei ir savas krāsniņu īpašības.
Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosauca dzimšanas datumus, kurus 2024. gads apdāvinās ar naudu
Salieciet sacepumu cepamajā traukā.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…