Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ziema būs kā 1779. gadā: sinoptiķi īsti nezina, uz ko gatavoties, tomēr iezīmē vadlīnijas par iespējamo laikuby Sandra Vīgante
- Tas sāksies 19. septembrī un ilgs piecas dienas: sinoptiķi saka, kam sagatavotiesby Sandra Vīgante
- Kāpēc pensionārei vajadzīga trīsistabu dzīvoklis — atklāju savu iemesluby Rinalds Bergmanis