Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc mēs nepareizi sasaldējam gaļu: 3 kļūdas un tā ir cieta, sausa, “gumijota”; šefpavārs iesaka, kā to darīt pareiziby Jeļena Kuzmenko
- Aizgājām uz kafejnīcu Jelgavā: rēķina brīdī viņš “atcerējās”, ka karte viņam pazuda — stāstu, ko darīju tālākby Rinalds Bergmanis
- Vasara tiek atcelta? Spēcīgas lietusgāzes, pērkona negaiss ar krusu, vētrains vējš — laikapstākļi augustā ļoti pārsteigsby Sandra Vīgante