Alla Pugačova ir pazīstama kā dīva ne tikai uz skatuves, bet arī virtuvē. Popkaraliene vienmēr mīlējusi savus viesus iepriecināt ar kādu interesantu recepti. Slavenā dziedātāja ēdiena gatavošanu uzskata par vēl vienu radošuma veidu.
Tāpēc viņas receptēs vienmēr ir iekļautas interesantas, neparastas sastāvdaļas. Kotletes ar āboliem Pugačovas gaumē ir ēdiens, kas ieguvis pelnītus panākumus pavāru vidū. Ne velti viņi saka, ka savulaik šim gardumam esot bijusi galvenā loma Maksima Galkina sirds iekarošanā!
Attiecībā uz Galkinu nezinām, nemelosim. Bet Allas meitas Kristīnas Orbakaites pirmā vīra Vladimira Presņakova radinieki joprojām atceras, cik burvīgi gatavojusi primadonna!
Jeļena Presņakova, Vladimira māte, stāsta: “Alla reiz Anglijā mūs cienāja ar šīm kotletēm. Ļoti interesanta ābolu garša, un ēdiens – pārsteidzoši sulīgs! Pārnākot mājās, piezvanīju viņai, paprasīju recepti un pati sāku regulāri gatavot šādas kotletes!”
Sastāvdaļas:
300 grami jēra gaļas;
300 grami liellopa gaļas;
300 grami cūkgaļas;
1 sīpols;
2-3 maizes šķēles;
1 vistas ola;
1-2 āboli (vidēji);
Piens;
Saulespuķu eļļa;
Sāls, garšvielas (pēc garšas).
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Sirmgalve no Latvijas lidoja uz Palangu, bet viņai blakus apsēdās iereibis puisis; notikumi attīstījās negaidītā virzienā
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kā
- Oktobrī šos cilvēkus pavadīs vēl neredzēta veiksme: 4 Zvaigžņu zīmes, kam pavērsies lielas iespējas
- Pensionāriem: 5 lietas, ko nekādā gadījumā nevajadzētu atdot saviem bērniem — pat ja tās lūdz
- Sliktas ziņas autovadītājiem: drīzumā Latvijā ievērojami pieaugs degvielas cenas
- “Dzīve ir pārāk īsa, lai būtu saistīta ar sievieti”: specialo uzdevumu vienības veterāns stāsta, kāpēc viņš nekad neprecēsies