Šodien gatavosim ļoti garšīgu uzkodu – kraukšķīgas kabaču standziņas, kas pārklātas ar sieru. Kabači tiek pagatavoti cepeškrāsnī bez eļļas pilītes. Esmu pārliecināts, ka šī recepte patiks daudziem. Tas ir vienkārši, ātri un ļoti garšīgi.
Sastāvdaļas:
Kabači- 2 gab.
skābs krējums – 200 g (vai 2 olas)
2 ķiploka daiviņas
sāls pipari
siers – 100 g.
rīvmaize – 100 g.
Kā gatavot:
Kabačus sagriež 1-1,5 cm biezos kubiņos.
Skābajam krējumam pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus. Visu samaisa.
Uz vidējas vai smalkas rīves sarīvē 100 gramus siera (es izmantoju Holandes sieru) un pievieno tikpat daudz rīvmaizes. Sajauc.
Tagad katru daiviņu iemērcam ķiploku skābā krējuma mērcē un pēc tam apviļā siera un rīvmaizes maisījumā.
Lasi vēl: Es vāru bietes tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda. Mana māte šo metodi izmanto jau ilgu laiku
Nokrata lieko un liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepam papīru.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Cilvēki paliek bez naudas un dzīvesvietas: Latvijā uzdarbojas jauni, meistarīgi krāpnieki – šogad izkrāpti jau gandrīz 18 miljoni eiro
- Spāniete par Latviju: ”Jūsu mājas nav domātas dzīvošanai, bet gan kam citam”
- Kā atpazīt cilvēkus, ar kuriem labāk ievērot distanci: 3 skaidras pazīmes
- Cilvēki, kuri gūst panākumus gandrīz visā, ko uzsāk, parasti praktizē šos 5 ikdienas ieradumus
- Kāda Preiļu veikaliņa darbiniece atklāja kāpēc tieši pārdevējas sver preci, bet jūs to nevarat – šeit ir savs mērķis
- Šie salāti ir īsts “atradums” gardēžiem: “ne-Olivjē” pārsteigs pat pieredzējušas saimnieces










