Lielākā televīzija Latvijā pārtraukusi strādāt ar Šipkēvicu – zināma arī sabiedrības reakcija

TV3 jau iepriekš paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar labu zināmo mūzikas industrijas guru Jāni Šipkēvicu.

Par to bijušas radušās daudz diskusijas, tomēr tagad zināms vēl papildus detaļas – piemēram, ir noskaidrotas cilvēku reakcijas un domas. To, ka sabiedrībai šis lēmums nav vienaldzīgs, varēja redzēt pēc daudziem komentāriem internetā par šo tēmu.

Šipkēvičs pats ir sniedzis komentārus par notikušo un spekulējis par iespējamiem iemesliem. Vienlaikus viņš tagad sniedzis  savu vērtējumu par notikušo.

Sākumā info par Jāni:

Jānis Šipkēvics, dzimis 1959. gada 2. janvārī, ir Latvijas žurnālists. Viņš agrāk strādāja kā cienījams žurnālists populārajā televīzijas programmā “Labvakar”. Vēlāk viņš ieņēma vadītāja amatu dažādos “Radio SWH” raidījumos, beidzot kļūstot par radiostacijas valdes priekšsēdētāju.  

Jānim Šipkēvicam par viņa piedalīšanos 1991. gada barikādēs tika pasniegta piemiņas zīme, un 2001. gadā viņam tika piešķirts Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieka gods.

 

Lūk publicējam dažas no cilvēku reakcijām par Jāņa aiziešanu no šova:

 

“Ļoti skumji. Viņš bija sakarīgākais vērtētājs žūrijā ar asu prātu. Ļoti ceru nākotnē viņu atkal redzēt. Pārmaiņas pārmaiņu pēc. Nožēlojami,” raksta Edgars.

 

“Dusmīga. Kāpēc jātiek vaļā no objektīvākā detektīva? Viņa zināšanas mūzikas industrijā ir neaizstājamas. ”

“Ļoti labi. Bija apnicis jau. Cik var skatīties uz tām pašām sejām.”

“Lai izdodas jauni projekti un idejas”, raksta Kristīne.

“Eh, žēl. Man viņš patika. Bija viens no iemesliem, kāpēc skatījos šovu”, tā Ramona.

Vienam skatītājam ir pavisam interesanta teorija. “Iespējams Šipkēvics pats varētu būt zem kādas maskas?”, raksta Antra.

“Ja jau vajadzēja kaut ko mainīt, tad varēja savākt jaunu visu komandu! Bez Šipkēvica garlaicīgi. Es neskatīšos!” raksta Vija.

 

Katrā ziņā kopumā lasītāji un skatītāji ir neapmierināti ar šādu lēmumu.

Pirms šova jaunās sezonas sākuma TV3 kanāls paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Jāni, un viņu vairs neredzēsim raidījumā “Balss maskā”. “Balss maska” ir emocionāla un aizraujoša sacensība, kur piedalās trīspadsmit sabiedrībā zināmas personas un slavenības, kuras izpilda savas dziesmas maskās, glabājot savu identitāti noslēpumā. Šova detektīvu komanda novērtē dalībnieku sniegumu un cenšas atklāt, kas slēpjas zem katras maskas.

 

Lūk, kas zināms!

Lasi arī: Palielini kartupeļu ražu bez ķīmijas un iegūsti 11,5 kg no viena krūma: Vienkāršs mēslojums, kuru daudzi nemaz nezin

Līdz šim ‘Balss maskas’ televīzijas šova detektīvu komandā bija nemainīga sastāva. Tomēr noskaidrojās, kāpēc Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics vairs nepiedalās kā viens no šova ekspertiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pats Jānis arī atklājis iemeslu

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment