Spēcīgi sieviešu vārdi, kuru īpašnieces pašas lemj savu likteni. Vecākiem svarīgi, ņemt vērā, dodot vārdu savai meitai!

Cilvēka vārds nebūt nav tukša skaņa. Šo faktu atzīst pat tie, kas ir tālu no sakrālajām zināšanām un ezotēriskiem noslēpumiem. Ne velti labi zināmais sakāmvārds: “Kā nosauc kuģi, tā tas brauks” gadu no gada apliecina savu patiesumu.

Spēcīgu sieviešu un vīriešu vārdus atceras miljoniem ļaužu. Un šie paši miljoni pēc tam šajos vārdos nosauc savas meitas un dēlus, cenšoties šādi nodot saviem bērniem slavenību spēku.

Mūsu šodienas rakstā ir uzskaitīti paši spēcīgākie un uzticamākie sieviešu vārdi. To īpašnieces vienmēr pašas veido savu likteni!

Viktorija

Nosaucot savu meitu šajā vārdā, vecāki ieprogrammē bērnu uz lieliem sasniegumiem jau no bērnības. Tiesa, ikvienai dāmai vārdā Viktorija, tāpat kā jebkuram citam cilvēkam, ir savas vājās puses. Taču šīs sievietes centīsies uzvarēt it visā: darbā, mīlestībā un laulībā.

Grūtākais laiks vairumam Viktoriju ir jaunības gadi. Tāpat kā daudzas citas meitenes, arī jaunās Viktorijas bieži iemīlas. Bet šī vārda īpašnieces zemapziņā meklē nevis vienkārši partneri, bet cienījamu dzīvesbiedru.

Bet, izdarījusi izvēli, Viktorija parasti pavada ar izredzēto visu mūžu. Un, ja kas, viņas palīdzēs mīļotajam jebkurā jautājumā, lai cik grūti tas izrādītos!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Irīna

Mūsdienās šis vārds nav tik plaši izplatīts kā kādreiz. Bet velti! Irīna kā neviens cits zina, kā saglabāt līdzsvaru visās dzīves jomās. Skaistā un gudrā, izturīgā un mieru mīlošā Irīna vienmēr spēs aizstāvēt savu taisnību tā, lai nevienu neaizvainotu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment