Zaļais pūķis viņiem dāvās vēl nebijušu laimi: nosauktas 3 zodiaka zīmes, kuras no 13. marta ieies garā baltā joslā – kam jāgatavojas

Astrologi ir uzskaitījuši zodiaka zīmes, kuras no 13. marta ieies garā baltā joslā. Zaļais pūķis viņiem dāvās nebijušu laimi.

Vērsis

Vērsi sagaida auglīgs un notikumiem bagāts periods. Viņi viegli tiks galā ar jebkuru uzdevumu, pārvarot šķēršļus, kas rodas ceļā. Turklāt šīs Zvaigznes pārstāvjiem pavērsies jaunas perspektīvas profesionālajā jomā.

Iespējamas efektīvas biznesa sarunas, veiksmīga darba jautājumu risināšana un pat paaugstināšana amatā. Pirkumi, pat neplānoti, būs veiksmīgi.

Strēlnieks

Strēlnieka dzīvē tuvojas ārkārtīgi labs laiks. Viņi spēs atstāt labvēlīgu iespaidu uz citiem un atrisināt aktuālas problēmas. Pienāks periods izdevīgiem darījumiem un veiksmīgiem pirkumiem. Tie Strēlnieki, kuri jau sen ir vēlējušies atvērt savu biznesu un reģistrēt individuālu uzņēmēju, beidzot to varēs izdarīt.

Lasi vēl: Tikai šīm zodiaka zīmēm pavisam drīz paveiksies. Viņu sapņi kļūs par realitāti

Tam pienāks vislabvēlīgākais laiks. Zvaigznes sola šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem labas ziņas, interesantas tikšanās un noderīgas paziņas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment