Šī vieglā, sulīgā un garšīgā uzkoda ir lieliski piemērota gan ikdienas, gan svētku maltītēm. Uzkoda “Vienkāršāk nemēdz būt” ir ārkārtīgi viegli pagatavojama, izmantojot tikai pašas parastākās sastāvdaļas.
Pikantais siera un olu pildījums ideāli saskan ar sulīgo un kraukšķīgo papriku. Šī vienkāršā uzkoda izskatās izcili uz svētku galda un vienmēr ātri pazūd no šķīvjiem. Galvenais ir izmantot svaigas un sulīgas paprikas. Pildījumu no siera un olu maisījuma var sajaukt ar skābo krējumu vai biezu nesaldinātu jogurtu, lai iegūtu vēl krēmīgāku tekstūru.
Noteikti sagatavojiet šo uzkodu, tā ir ļoti vienkārša, garšīga un oriģināla.
Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās!
Soli pa solim recepte
1. Vispirms sagatavo pildījumu. 200 g siera, trīs uz smalkas rīves. 5 vārītas olas, trīs uz rupjās rīves. Smalki sagrieziet nelielu diļļu ķekaru.
2. Bļodā liek rīvētu sieru, sagatavotās olas un pievieno dilles. Pieberam nedaudz sāli. Šeit caur presi izspiežam 2-3 ķiploka daiviņas. Garšojiet pildījumu ar majonēzi un samaisiet. Šim sastāvdaļu daudzumam man vajadzēja 6 ēd.k. majonēzes.
Pildījums ir gatavs.
3. Nomazgājiet 3 lielās paprikas un pārgrieziet tos uz pusēm. Uzmanīgi izgrieziet kātiņu ar sēklām.
Tad paņemu divus sarkanās paprikas un vienu dzelteno.
4. Sagatavotās paprikas pusītes pilda ar sagatavoto pildījumu. Pildījumu liek cieši un bez tukšumiem, lai vēlāk neizkristu. Pildījuma daudzums ir atkarīgs no paprikas lieluma.
Tas gan vēl nav viss!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Šajā laikā vilkus var satikt daudz biežāk!”: meža kameras fiksē milzīgu baru ar vilkiem, kas siro (+ VIDEO)
- Austrāliešu ģimene pārcēlās uz Latviju: viņiem bija grūti pierast pie konkrētām lietām ko mēs darām
- Kā kaķi zina, ka viņu saimnieks drīz atgriezīsies mājās
- Anglis pirmo reizi apmeklēja Latvijas ciematu un viņam bija ļoti žēl tā iedzīvotājus: atklāju kāpēc
- 7 iemesli, kāpēc ir vērts turēt atsevišķu karti bez līdzekļiem
- Kāpēc zirņu zupa sanāk bez garšas: kļūda, ko pieļaujam gandrīz visi










