Šāda kūka būs īsti svētki jebkuros svētkos.
Kūku “Napoleons” var pagatavot gavēņa variantā. Tās garša ir brīnišķīgs salds kokosriekstu-vaniļļas krēms. Tajā nav olu, sviesta, govs piena vai skābā krējuma. Tā iznāks tikpat garšīga kā klasiskais Napoleons.
Sastāvdaļas krēmam
Kokosriekstu piens – 400 ml
Ūdens – 300 ml
Cukurs – 120 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Kokosriekstu skaidiņas – 80 g
Kviešu milti – 50 g
VIDEO:
Lasi vēl: Visi puķkopju noslēpumi hortenziju audzēšanā un kopšanā: skaisti ziedi garantēti
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas mīklai
Kviešu milti – 350 g
Saulespuķu eļļa – 100 ml
Cepamais pulveris – 5 g
Etiķis – 10 ml
Sāls – 1/8 tējkarote
Ūdens – 120 ml
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Neatkarīgie brīvdomātāji: 7 suņu šķirnes, kas grūti apmācāmas un maz pieķeras saviem saimniekiem
- Deviņas putnu sugas, kuras tu noteikti nevēlies redzēt savā pagalmā: vairāk sliktuma nekā labuma
- Meteorologs Toms Bricis: Skandināvijai tuvojas aukstā gaisa masa – gaidāms sniegs un aukstums
- Autovadītājiem ir iespēja bezmaksas pārbaudīt svarīgu auto detaļu, lai saprastu vai 2026.gadā būs iespēja iziet TA
- Kāpēc jāskatās, kā deg svece – mierīgi vai ne: kādas lietas sola laimi, saticību un pārticību 8. novembrī
- Ziemas prognoze: ļoti silts sākums decembrī, spēcīgākās salnas 2026. gada februārī un pat vētras









