Šāda kūka būs īsti svētki jebkuros svētkos.
Kūku “Napoleons” var pagatavot gavēņa variantā. Tās garša ir brīnišķīgs salds kokosriekstu-vaniļļas krēms. Tajā nav olu, sviesta, govs piena vai skābā krējuma. Tā iznāks tikpat garšīga kā klasiskais Napoleons.
Sastāvdaļas krēmam
Kokosriekstu piens – 400 ml
Ūdens – 300 ml
Cukurs – 120 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Kokosriekstu skaidiņas – 80 g
Kviešu milti – 50 g
Lasi vēl: Visi puķkopju noslēpumi hortenziju audzēšanā un kopšanā: skaisti ziedi garantēti
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas mīklai
Kviešu milti – 350 g
Saulespuķu eļļa – 100 ml
Cepamais pulveris – 5 g
Etiķis – 10 ml
Sāls – 1/8 tējkarote
Ūdens – 120 ml
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Gribēju iepriecināt māsu ar kāzu dāvanu, bet viņas ziņa visu mainījaby Rinalds Bergmanis
- Mans vīrs savu bankas karti katru dienu ietin folijā – tikai tagad sapratu kāpēc viņš tā daraby Sandra Ločmele
- Vīramāte apvainojās un nosauca mani par izlutinātu, jo atteicos ēst viņas ēdienu – bet kā vispār ko tādu var ēstby Rinalds Bergmanis