Baklažānu salāti, kurus viesiem neapnīk likt šķīvjos: recepti paņēmu no savas dzimšanas dienas

Šodien vēlos padalīties ar gardu baklažānu salātu recepti, tagad ir laiks tos pagatavot. Recepti paņēmu no drauga dzimšanas dienas, mani savaldzināja tas, ka salāti ir neticami garšīgi, tos iemīli no pirmās karotes.

Recepte:

Vistas fileja – 150 gr.
Baklažāni – 1 gab. (200-250 gr)
Burkāni – 1 gab.
Paprika – 1 gab.
Sāls – pēc garšas
Majonēze – 2 ēdamk.
Melnie pipari – pēc garšas
augu eļļa – 4 ēdamk. (cepšanai)

GATAVOŠANAS METODE

Sagriež baklažānus kubiņos, pievieno sāli, samaisa un ļauj nostāvēties, līdz rūgtums pazūd.

Lai gan mūsdienās audzētās baklažānu šķirnes ir bez rūgtuma, es tomēr pieraduma šo brīdi garām nelaižu.

Sarīvē burkānus uz rupjās rīves.

Lasi vēl: Maija pēdējā nedēļa mainīs trīs zodiaka zīmju dzīvi: kam jākrāj validols

Strēmelītēs sagrieztu papriku.

Pannā ielej nedaudz augu eļļas un apcep baklažānus, līdz tie mīksti, novietojiet uz papīra dvieļa, lai noņemtu liekos taukus.

Uz pannas apcep dārzeņus, burkānus un papriku, līdz tie mīksti.

Sadaliet vistas fileju strēmelītēs.

Savācam salātus, bļodā ievietojam apceptos baklažānus, burkānus ar papriku, gaļu.

pievieno melnos piparus, sāli pēc garšas, nedaudz majonēzes, labi samaisa.

Ļaujiet salātiem kādu laiku nostāvēties ledusskapī.

Jūs varat nepievienot majonēzi, vienkārši samaisiet.

Lasi vēl: Es gatavoju tikai pēc vīra pieprasījuma: visu sasmalcinu gaļas mašīnā un lieku burkās (ērta, vienkārša pagatavošana)

Izrādās ļoti garšīgs un barojošs. Es iesaku jums gatavot, jums patiks šie neparastie salāti.

Leave a Comment